Înscrie-te şi tu la Literatura Rulează #5 – ediţie de Broadway

Ediţia a cincea Literatura Ruleaza va fi dedicată artei şi va introduce doritorii în minunata lume a muscialului.

Înscrie-te şi tu la Literatura Ruleaza #5 - ediţie de Broadway

Am avut de citit până la începutul săptămânii romanul lui Leroux. Fantoma de la Operă a beneficiat şi de o importantă atenție din partea producătorilor, astfel că a strâns nu mai puţin de 30 de versiuni ale ecranizării romanului.

Înscrie-te şi tu la Literatura Ruleaza #5 - ediţie de Broadway

Ne vom întâlni şi de această dată pentru a discuta despre roman şi ecranizarea sa, despre măiestria cu care acesta a fost pus în scenă şi despre ce aduce în plus un muscial în viaţa noastră.

Întâlnirea va avea loc pe 20 aprilie, în Literat Caffe, iar pentru a-ţi rezerva un loc în sală, trebuie să completezi formularul de mai jos.

Este important să fii sincer cu noi şi să ne spui dacă şi cât de mult ai citit din roman şi, de asemenea, dacă vei veni însoţit la Literatura Ruleaza #5.

Mulţumiri speciale pentru Editura Litera, care ne ajută şi de această dată să vă surprindem plăcut, cât şi penrtu Literat Caffe, care sunt la fel de ospitalier ca întotdeauna.

Acestea fiin anunţate, rămâne doar să sper că ne vom vedea cât mai mulţi la o ediţie specială Literatura Ruleaza de Broadway!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.