Înscrie-te în comunitatea Excepţionalii!

Excepţionalii sunt în căutarea unor adolescenţi isteţi care îşi doresc să schimbe lumea cu puterea minţii lor.

Înscrie-te în comunitatea Excepţionalii!

Prin intermediul acestui proiect creat de Şcoala de Valori, adolescenţii de clasa a 10-a sau clasa a 11-a sunt încurajaţi să îşi dezvolte talentele şi îşi croiască un viitor pe măsură. Toate acestea prin puterea exemplului şi alegerea inspirată a unor oameni-model care au reuşit în viaţă prin propriile forţe.

Cele mai frumoase poveşti de succces ale liceenilor vor fi promovate astfel încât să inspire şi alţi excepţionali şi să contamineze colegii de generaţie, inspirându-i să acţioneze pentru a-şi atinge propriile vise.

Înscrie-te în comunitatea Excepţionalii!

În februareie a fost pusă la cale o conferinţă de patru zile care grupează o serie de întâlniri interactive, workshopuri şi o Bibliotecă vie cu persoane publice şi specialişti care să insufle curajul de a cuceri lumea.

Profil de Excepţional

Excepţionalii sunt tinerii cu performanţe deosebite, iar prin asta nu ne referim doar la reuşitele şcolare şi olimpice, ci şi la cele ce ţin de sport, antreprenoriat, artă, voluntariat, proiecte sociale, educaţionale etc.

Înscrie-te în comunitatea Excepţionalii!

Sunt pasionaţi de ceea ce fac şi au rezultate foarte bune într-un anumit domeniu, implicându-se cu entuziasm în proiecte extra-şcolare. Ei nu învaţă doar pentru diplome, note sau de dragul de a avea o ocupaţie, ci pentru că se simt motivaţi de pasiunea lor şi vor să-şi găsească drumul în viaţă. Vor să afle cât mai multe despre domeniul care îi pasionează, le plac provocările şi sunt curioşi, iar rezolvarea situaţiilor dificile le stimulează inteligenţa şi ambiţia.

Înscrie-te în comunitatea Excepţionalii!

În comuitatea Excepţionalii sunt aşteptaţi:

• 10 elevi pasionaţi de afaceri sau implicaţi deja în proiecte de antreprenoriat
• 10 elevi care au descoperit farmecul economiei şi al finanţelor
• 15 tineri pasionaţi de IT, inventică sau robotică
• 15 elevi cu simţ civic, implicaţi în activităţi de voluntariat
• 10 teen teachers pasionaţi de educaţie
• 10 liceeni dedicaţi trup şi suflet cauzelor sociale
• 10 elevi cu obiectivitatea la purtător, potenţiali lideri de opinie
• 5 artişti, creatori cu imaginaţie nemărginită
• 5 sportivi bine antrenaţi
• 10 studioşi încununaţi cu lauri la olimpiade internaţionale.

Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus, completează formularul de înscriere până pe 5 februarie 13 februarie şi oferă-ţi un loc în comunitatea select al Excepţionalilor. În cazul în care cunoşti un excepţional, trece-i numele în formular şi va avea parte de o surpriză plăcută.

Aplică acum la Excepţionalii şi schimbă lumea prin puterea minţii tale!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.