Începutul unui nou capitol

Începutul unui nou capitol
Mă bucur că se termină vara. Şi nu, nu din cauză că mi-am terminat banii de vacanţă şi nu vreau să plang în pumni că încă e frumos afară.

Îmi pare bine că se va răcori şi nu mă voi mai sufoca în autobuz. Mai mult decât atât, o să port bluze cu mânecă lungă, deci nu o să mai simt firele de păr ale Ilenelor Cosânzene care vor să stea cu pletele în aerul condiţionat din transportul în comun. (Serios acum, există elastice de prins părul. Încercaţi-le! Sunt ieftine şi se aplică uşor.)

În plus toată lumea va purta geci şi paltoane iar mirosul de transpiraţie al unora va fi blocat în propriile haine groase, iar eu o sa pot să respir în voie, nu prin mâneca bluzei.

Pe lângă blocurile din cartier nu vor mai exista mirosuri suspecte de pepeni stricaţi, iar babele nu vor mai sta toata ziulica pe banca din faţa blocului să facă inventar la tot ce am eu în “sacăşe” când vin de la cumpărături.

Aşadar, e timpul pentru un nou capitol. Bine ai venit TOAMNĂ!

Distribuie:

3 Comentarii

 • Reply 31.August.2011

  Răzvan

  Există și o parte nasoală (cel puțin așa cred eu). Partea în care te întorci acasă cu autobuzul plin de elevi care urlă într-un mod monstruos că ei ajung acasă și că nu-și fac temele. Partea asta a zilei m-a îngrozit mereu.

 • Reply 31.August.2011

  Gerhald

  Las’ să vină frigul! Bye bye climă!

  • Reply 2.September.2011

   Răzvan

   Frigul este bun. Probabil cel mai bun fenomen din timpul toamnei/iernii.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.