Încep înscrierile pentru Literatura Rulează #1

Spuneam în urmă cu câteva săptămâni că dăm startul unui nou proiect. Este vorba, după cum bine ţi-ai dat seama, despre Literatura Rulează.

Literatura Ruleaza

Au trecut aşadar zilele în care ai putut citit romanul ales pentru prima întâlnire şi a venit momentul înscrierilor. Pentru un început în forţă am ales Memoriile unei gheişe de Arthur Golden. 

Memoriile unei gheişe - Arthur Golden

Ca să nu o mai lungim, în continuare vei avea de răspuns la câteva întrebări pentru a putea ocupa unul dintre cele 20 de locuri pregătite de noi în Literat Caffe. Şi aici trebuie să menţionez că dacă vrei să vii la film cu prietenul, prietena, colegul, sau colega de bancă, este musai ca fiecare participant să se înscrie pe formularul de mai jos pentru a putea organiza cât mai bine locurile în sală.

De asemenea, trebuie să mai adaug că fiecare înscris trebuie să fi respectat regula evenimentului, şi anume aceea de a fi citit deja cartea Memoriile unei gheişe a lui Arthur Golden.

Şi nu înainte de a te lăsa să completezi formularul de mai jos, este bine să te anunţ că te aşteaptă o seară plină de surprize pregătite în colborare cu prietenii noştri de la Literat Caffe, dar şi de la Editura Litera.

Dar ca să păstrăm suspansul, te las să te ocupi de înscriere şi sper să ne vedem la eveniment pentru a afla despre ce surprize este vorba!

Pentru cei care nu se descurcă să ajungă la Literat Caffe (Strada Barbu Delavrancea 39), am pregătit o mică hartă. Orice informaţii suplimentare poţi primi dacă îmi trimiţi un mesaj la corina[@]amdoar18ani[.]ro şi îmi spui ce nelămuriri ai.


Vizualizare hartă mărită
Mulţumim tuturor celor care ne sprijină (Literat Caffe, ISIC România, Feeder.ro, Metropotam.ro, HypeStreet.ro, Editura Litera), precum şi lui Matei Stoenescu pentru ajutor în ale artei grafice (aka afiş).

Te aşteptăm sâmbătă la Literatura Rulează!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.