Încă puţin până la finalul înscrierilor. Essay Competition

Mai ai timp până pe 28 februarie să intri în Shakepeare School Essay Competition, competiția care premiază anul acesta ideile originale despre cum se poate păstra planeta “verde”. Vei putea fi câştigătorul unei tabere de vară în Marea Britanie, sau a mai multor alte premii surpriză.

Încă puţin până la finalul înscrierilor în Shakespeare School Essay Competition

Provocarea acestei ediţii este: Think green, speak green, act green! Ca participant trebuie să scrii un eseu original în limba engleză prin care să îţi exprimi propriile idei despre cum putem să păstrăm Planeta Pământ o planetă VERDE, pentru generațiile viitoare. Dacă eşti interesat, pentru inspirație și eseuri cât mai creative, pe blog-ul Shakespeare School poţi descoperi o serie de sfaturi și tehnici de scriere.

Competiția este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani și 15-20 de ani. Înscrierea eseurilor în concurs se poate face simplu, gratuit, online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, până pe 28 februarie 2015. Vor intra în finală și vor fi premiate cele mai bune 30 de eseuri.

Cele mai creative idei, exprimate în limba lui Shakespeare, vor fi răsplătite cu două tabere în campusurile unor universităţi sau colegii britanice de top. Câștigătorii competiției își vor putea exersa engleza “la ea acasă” și vor lua parte la activități distractive alături de tineri din toate colțurile lumii.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Anul acesta competiția va fi susținută de Andrei Roșu, sportiv de anduranță, câștigător al Cupei Mondiale de Ultra Triatlon, a cărui perseverență va fi o inspirație pentru tineri. Andrei și-a asumat misiunea de a motiva participanții în depășirea propriilor limite în calitate de ambasador al competiției.

Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, aici.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.