În week-end citim pe ritmuri de muzică la B’ESTFEST

Nu-i aşa că şi tu vei fi prezent la B’ESTFEST? Eu una spre acest festival mă îndrept acum şi am aflat veşti bune de la Editura Litera şi Lecturi Urbane.

În week-end citim pe ritmuri de muzică la B'estfest

Se pare că în acest an, nu numai că ne vom bucura de muzica bună, dar vom avea ocazia să ne delectăm şi cu o lectură plăcută pe malul Lacului Pasărea.

Dacă te vei număra printre petrecăreţii aflaţi pe iarba din incinta festivalului, vei putea primi şi tu cărți din colecția Thriller – editate de Litera.

Ţinând cont că fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, şi că lectura este desfășurată pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un următor roman este extrem de incitantă.

Aşadar, ne întâlnim cu Editura Litera, Lecturi Urbane și Jurnalul Național la cea de-a şasea ediţie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp care va avea loc în zilele de 6, 7 şi 8 iulie.

Tu ce romane din colecția Thriller îţi doreşti să primeşti în week-end?

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.