Hodor vine la East European Comic Con 2015!

După ce au anunțat prezența lui Hercules (Kevin Sorbo) la East European Comic Con 2015, organizatorii au dezvăluit numele celui de-al doilea actor invitat la convenția din acest an. Este vorba de Kristian Nairn, cunoscut pentru interpretarea personajului Hodor din serialul HBO Urzeala tronurilor / Game of Thrones!

Hodor vine la East European Comic Con 2015!

Hodor este departe de a fi un personaj central în universul creat de George R.R. Martin, soarta acestuia fiind legată de cea a mezinilor familiei Stark. Deficiența sa de auz și incapacitatea de a comunica verbal cu ceilalți sunt compensate cu fizicul de doi metri și zece centimetri și de forța pe care acesta o degajă, motiv pentru care fanii serialului l-au îndrăgit imediat.

Chiar dacă personajul său beneficiază de o singură replică (“Hodor!”) pe parcursul celor patru sezoane difuzate până acum, Kristian Nairn este descris ca o persoană deschisă și vorbăreață. Din acest motiv ne așteptăm să aflăm multe povești și întâmplări haioase de pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones!

Dar actoria nu este singura pasiune a invitatului special de la East European Comic Con 2015, Kristian fiind cunoscut și în lumea muzicii ca DJ. Revvlon este numele de scenă al acestuia atunci când ajunge să mixeze, iar o parte din creațiile sale pot fi ascultate pe contul oficial de soundclound.

Hodor vine la EECC 2015!

Cea de-a treia ediție a convenției East European Comic Con va avea loc în perioada 8-10 mai, la Romexpo. Aici, timp de trei zile, fanii serialelor, filmelor, benzilor desenate şi jocurilor video își vor da întâlnire şi vor avea ocazia de a interacţiona cu actori internaţionali şi celebrităţi din zona online.

Biletele au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate prin intermediul magazinelor Orange Shop și Diverta sau prin rețelele My Ticket și Eventim. Primele 1.000 de abonamente sunt disponibile la preţul de 49 de lei, următoarele 3.000 se vor putea cumpăra cu 64 de lei, iar în ultima săptămână costul acestora va fi de 79 de lei.

Accesul la panel-urile cu actorii vor fi gratuite în acesta an, spre deosebire de edițiile trecute! Dar cei care doresc un autograf sau o poză cu actorii vor trebui să plătească separat. La Kristian Nairn un autograf costă 30 lei, iar pentru o poză alături de el prețul este de 35 lei.

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.