Hai la “Vânătoare de Fotografii”!

Hai la fotografiat! Mergând zi de zi prin peisajul urban al Bucureștilor, începi să observi deltaii care erau prea acoperite de praful aglomerației din oraș, pentru a le vedea de la început.

Devine chiar o aventură să te plimbi prin oraș și să cauți aceste detalii. Chiar dacă ești sau nu în vacanță, Banda Foto, un grup de tineri din București s-au gândit să te provoace să găsești exact acele detalii, acele mici „mirodenii” care dau gustul Bucureștiului, creând un eveniment sub forma unui joc urban denumit „Vânătoarea de Fotografii”. Vei fi uimit de câte ori vei exclama: „De când e asta aici?!” sau „Asta nu era aici când am trecut data trecută”. Erau acolo, dar erai prea grăbit / îngrijorat / adormit / plictisit ca să le poți observa.

Poate părea ciudat să pornești la o asemenea plimbare brambura prin oraș, cu ochii peste tot, așa că ne-am gândit sa iți dăm noi un mic brânci pe ușă. Chit că dorești să participi singur, cu 2 prieteni sau chiar într-o echipă cu 2 noi prieteni necunoscuți încă, te ajutăm un pic: iți dăm un traseu, să nu te pierzi în marea junglă a orașului și un „pachet de vânătoare” care te va ajuta să ajungi până la capăt cu succes.

Deci traseul e pregătit, tălpile te mănâncă să o iei din loc. Tot ce trebuie să faci e să îți iei aparatul foto digital de pe noptieră, să te înscrii pe blogul Bandei Foto la http://bandafoto.blogspot.com/p/inscriere.html și să vii sâmbătă, 17 iulie, la ora 10:00 în parcul Grădina Icoanei din București, la prima „Vânătoare de Fotografii”.

Ce mai stai? E timpul să „vânătorești” prin oraș în căutare de aventură, de poze haioase, de noutăți.

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.