Hai la a doua “Vânătoare de fotografii”!

Banda Foto vă invită să participaţi la a doua “Vânătoare de fotografii”, un joc de exploare urbană creat cu scopul de a „dezmorți” fotografii bucureșteni și de a-i face să privească dincolo de rutină și normele academice. Haideti să descoperim Bucureştiul noaptea, aşa cum nu am făcut-o până acum.

Prima ediție a „Vânătorii de fotografii” a adus împreună 42 de fotografi ce au reușit să creeze cadre originale și creative. După succesul primei ediții, Banda Foto organizează sâmbătă, 2 octombrie, la ora 19:00, cu startul în Parcul Izvor din capitală, a doua “Vânătoare de fotografii”.

Tema acestei de-a doua „Vânători” este lightpainting-ul. Încercând să aducă fotografia la un stadiu primar din care pot porni mii de direcții diferite, Banda Foto a decis să își provoace participanții să „picteze cu lumină”, la propriu. Așadar, participanților li se vor înmâna diferite surse de lumină. Apoi vor fi rugați să miște aparatele în voia instinctului, pe un traseu larg definit, cu un sigur punct obligatoriu, punctul de final. Cadrele rezultate nu vor urmări nicio normă sau regulă existentă în fotografie, doar simțul estetic al fotografului și fluidizarea luminilor.

La final, echipele participante vor fi găzduite de Terasa la Fotografi, iar cele mai creative vor fi premiate. Aşteptăm înscrierile voastre pe bandafoto.blogspot.com/p/inscriere.html

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.