Gossip Girl

Gossip Girl este o serie delicios de răutăcioasă, care te atrage şi captivează imediat. Este o lume a luxului şi a plăcerii, unde sporturile preferate ale adolescenţilor sunt gelozia, trădarea şi distracţia. Vrei sa afli mai multe?

Gossip Girl

Bine ai venit la New York, în Upper East Side! Fă cunoştinţă cu Serena, Blair, Nate, Chuck şi mulţi alţii ca ei, care locuiesc în apartamente imense şi elegante şi merg la şcoli particulare exclusiviste.

Poate că nu sunt cei mai drăguţi oameni din lume, dar arată bine şi se îmbracă cu gust. Cu siguranţă ne dorim să avem şi noi viaţa lor: case de vacanţă, carduri de credit fără limită, diamante drăguţe, maşini super şi părinţi iubitori care nu îţi interzic nimic atâta timp cât nu îi faci de râs. Însă a avea totul nu înseamnă că totul este bine.

În lumea lor nu ai voie să greşeşti (cel puţin nu în public), iar dacă se întâmplă asta imediat eşti etichetat şi bârfele îşi încep lungul drum (până apar alte bârfe mai proaspete).

Pentru ca bârfele sa aibă cale liberă, există Gossip Girl: ea ştie tot, spune tot, agită apele şi nu vă ţine secretele. Iar tu ştii că iubeşti Gossip Girl!

Pentru fanii serialului există Gossip Girl România.

Articol scris de Irina

Distribuie:

6 Comentarii

 • Reply 10.January.2010

  Patty

  Mi-ai luat-o inainte ;)). Zilele astea voiam eu sa scriu despre Gossip Girl :P.
  Anyway, imi place serialul :>!

 • Reply 10.January.2010

  Andrei

  In momentul in care o sa realizez ca viata mea sociala e penibila si ca n-am un model imposibil la care sa aspir, promit sa ma uit la Gossip Girl si sa ii fac si o recenzie

 • Reply 14.January.2010

  Dana

  Da da da >:) si eu ma uit si imi place mult de tot.

 • Reply 23.January.2010

  Juluk

  ador serialul :X
  btw, nu stiti cand apare torrent de la episodul 13 din sezonul 3?

 • Reply 7.October.2012

  Andreea Bianca

  Ador serialul acesta si imi pare tare rau ca in curand se va termina :-<.
  Vreau cat de curand sa citesc si cartile.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.