Gadget-ul saptamanii: Ucigasul de televizoare

Tv B-Gone

Probabil ca am vazut cu totii in filmele alea hollywoodiene scena cu cetateanul suparat care are o telecomanda speciala si stinge televizorul vecinului de la 100 de metri. Vecinul nu intelege ce se petrece si da drumul iar la televizor. Cetateanul cu telecomanda i-l inchide iar… Si tot asa.

Niste tipi care probabil ca se uita mult la televizor… sau s-au uitat atat de mult la el incat s-au saturat de el, au creat asa numitul “TV Killer” – “TV B-Gone”. Acesti tipi au luat niste coduri de la diverse televizoare (cateva sute de televizoare diferite, zic ei) si le-au integrat intr-o telecomanda foarte mica care poate fi pusa ca breloc.

E, si telecomanda asta poate stinge aproape orice televizor in cel mai scurt timp doar cu ajutorul unui BUTON.

Acum hai sa ne imaginam cum ar fi sa mergem intr-un aeroport (sa luam Otopeniul ca exemplu?) si sa incepem sa stingem televizoarele cu mini-telecomanda asta. Niste “cineva” care ar lucra acolo le-ar reporni… iar noi le-am stinge iar. HAOS!

Sau cum ar fi sa zici ca ai puteri ciudate – sa indrepti mana spre televizor si in acelasi timp un prieten sa foloseasca telecomanda.

Modelul european al telecomenzii (ca doar nu vrem modelul asiatic) costa 25 de euro + taxe de transport de vreo alti 14 euro… si eu zic ca merita pentru distractia si haos-ul care poti sa-l cauzezi pentru acesti bani.

Site-ul oficial al acestui ucigas de televizoare se gaseste aici.

Distribuie:

4 Comentarii

 • Reply 1.April.2008

  valikz

  Mi-ar folosi si mie o jucarie din asta. Si atunci sa vezi haos! >:)

 • Reply 1.April.2008

  CoolGoose

  Pacat ca se aplica doar la televizoare (sau eventual ceva care are o telecomanda).

 • Reply 19.November.2009

  Ionutz

  mi-ar placea si mie o jucarie d’asta… am un conflict k barmanita d la club… eu vreau sa ma uit pe discovery iar ea vrea acasa… de multe ori ne luam la bataie… pakt k e km scumpa… :((

 • Reply 19.October.2012

  Andreea Bianca

  Un lucru amuzant si interesant in acelasi timp.Chiar mi-ar pacea sa am asa ceva>:).

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.