FlashMob “Pro Teo Peter”

Azi, orele 16:00, bloggeri si alte persoane se vor aduna pentru a face dreptate in cazul Teo Peter. Ma scuzati, dreptate este prea mult, dar macar isi exprima parerea conform careia s-a facut o nedreptate in acest caz.

Pentru cei care nu cunosc intamplarea:

In data de 4 decembrie, Cristopher VanGoethem a intrat cu masina intr-o intersectie din zona Mihai Eminescu din Capitala si s-a tamponat violent cu un taxi in care se afla Teo Peter. Din cate se pare, muzicianul a murit instantaneu, dupa ce Dacia in care se afla liderul trupei Compact a fost aruncata intr-un stalp. Soferul taxiului a fost, de asemenea, ranit in accident.

VanGoethem nu a patit nimic. Noi am pierdut un om mare. Ce a primit familia lui Teo in schimb? 16.500$. Americanii nu au un pret, romanii da. Frumos lucrat.


In sprijinul ideii cu care a venit Alin Farcas: “Americanii? De nepretuit! Pentru restul, exista Mastercard”, azi cei prezenti in fata la Teatrul National Bucuresti fantana de la universitate vor “ingheta” pentru 5 minute. Sper sa veniti in numar cat mai mare, pentru ca merita. Detalii legate despre cum va decurge totul gasiti la Alin pe blog, de asemenea niste sfaturi despre cum trebuie sa ne purtam cu oamenii legii.

Noi vom fi azi acolo si mai pe seara veti vedea rezultatele. Va asteptam in numar cat mai mare.

Distribuie:

4 Comentarii

 • Reply 3.April.2008

  CoolGoose

  Din pacate eu nu prea acum cum sa ajung.

 • Reply 3.April.2008

  Leyla

  pacat :(

 • Reply 3.April.2008

  Teo

  leyla… mai intai zici azi si dupa maine… cand e pana la urma?

 • Reply 3.April.2008

  Leyla

  a modificat ariel propozitita aia si a gresit. este azi.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.