Film Workshop te vrea regizor

Film Workshop este un proiect interesant inițiat de Asociația Green Art Tour și care va avea loc în perioada 16-20 septembrie, la Gura Portiței. El are ca scop principal realizarea unui film documentar de scurt-metraj, de tip animație “stop motion”, nu mai lungă de 30 de minute. Filmul va promova atât proiectul Film Workshop și pe cei 20 de regizori aspiranți, cât și zonele turistice din România. De data aceasta, Delta Dunării.

Tehnica “stop motion” presupune crearea iluziei că obiectele fizice se mișcă pe cont propriu și reprezintă o succesiune de fotografii. Muuulte forografii. De exemplu, pentru o animație de doar 5 minute, sunt necesare peste 7200 de fotografii.

Film Workshop te vrea regizor

Pentru implicarea în acest workshop sunt așteptați la înscrieri, până pe data de 13 septembrie, tinerii sub 30 de ani care vor să se distreze și să învețe lucruri interesante atât din realizarea unui proiect frumos, cât și din workshop-urile de comunicare audio vizuală, fotografie sau actorie, care vin să întărească bazele de cunoștințe ale acestora.

Înscrierile se fac pe e-mail, la adresa film.workshop@spunepescurt.ro, unde va trebui să menționați o scurtă biografie, motivația participării la workshop, numărul de telefon, adresa de e-mail și, dacă dețineți cont de facebook. Dacă aveţi nelămuriri, la aceeași adresă puteți afla şi răspunsurile la întrebările voastre. De menționat că transportul din București până la Gura Portiței și cele 4 nopți de cazare sunt asigurate.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.