Festivalul Excelsior Teen-Fest

Prima ediţie a Festivalului de Teatru Excelsior TEEN-FEST va avea loc în perioada 25 septembrie – 2 octombrie 2015. Vom avea parte de spectacole adresate special tinerilor, ateliere şi evenimente colaterale prin care Teatrul Excelsior îşi propune să îi implice direct pe iubitorii artelor.

 Festivalul Excelsior Teen-Fest

Teatrul Excelsior se întoarce din vacanţa de vară cu un plan bine pus la punct, care priveşte pe adolescenţii dornici să exploreze o lumi cu bucurii, tristeţi, zbuciumuri, încercări, căutări şi dorinţe.

TEEN-FEST vine ca o alternativă la cotidian, dar şi o posibilitate de afirmare, un eveniment viu dedicat tinerei generaţii, care doreşte să promoveze teatrul românesc de cea mai bună calitate, Scopul acestor evenimente este acela de a construi, prin artele spectacolului, un spaţiu creativ şi o platformă educaţională.

Pe lângă pectacolele de teatru vor exista în program şi alte evenimente conexe: seri de filme cu invitaţi speciali şi sesiuni de Întrebări şi Răspunsuri, ateliere de dramaturgie, fotografie şi dans contemporan, susţinute de profesionişti în domeniu, mese rotunde dedicate directorilor de licee din Bucureşti şi directorilor de teatre bucureştene.

Spectacolele de teatru şi evenimentele adiacente se vor desfăşura la Teatrul Excelsior, Sala Mare şi Sala Studio; Teatrul Bulandra, Sala “Toma Caragiu”; Un Teatru; Teatrul Odeon; Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Mică; Teatrul Foarte Mic.

Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele şi programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook şi pe site-ul Teatrului Excelsior.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.