Fast and Furious 6 (2013)

Deşi se vrea a fi un film care dă lecţii de viaţă, Fast and Furious 6 nu depăşeşte categoria filmelor cu maşini, bătăi şi corpuri bine lucrate.

Fast and Furious 6 (2013)

În cea de-a şasea parte a seriei Fast and Furious, Dom şi Brian îşi reunesc echipa pentru a ajuta la distrugerea unei organizaţii de mercenari. Fiind urmăriţi şi neputând să se întoarcă acasă după ce au dat lovitura la Rio şi au adus 100 de milioane de dolari cu ei, aceştia acceptă oferta lui Hobbs de a porni pe urmele lui Owen Shaw doar dacă răsplata va fi anularea pedepselor pentru întreaga echipă.

Fast and Furious 6 (2013)

Urmat şi de dorinţa de a o aduce înapoi în echipă pe Letty, despre care credea că a murit într-o misiune sub acoperire, Dom face tot posibilul să îi prindă pe băieţii răi şi să îi facă să plătească pentru ceea ce i-au făcut iubitei sale.

Fast and Furious 6 (2013)

Fanii seriei vor fi încântaţi să îşi revadă actorii preferaţi pe ecran, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez turând şi de această dată motoarele. Prezenţa celor patru va fi apreciată şi de partea feminină a publicului, adusă cu forţa la cinema, datorită scenelor în care băieţii îşi vor arăta muşchii şi forţa fizică. Aici, trebuie să amintim şi cele patru actriţe, Michelle Rodriguez, Elsa Pataky, Gina Carano şi Gal Gadot, care vor fi apreciate de cealaltă parte a publicului datorită eleganţei cu care împart pumni în stânga şi în dreapta.

Fast and Furious 6 (2013)

Din păcate, scenele filmate în mişcare nu sunt unele tocmai plăcut de urmărit, mai ales dacă stai în primele rânduri ale sălii de cinema. Ai o senzaţie permanentă de ameţeală şi nu înţelegi mai nimic din ceea ce ar trebui să îţi transmită cu adevărat filmul – suspans, teamă, curiozitate.

Un film care ar trebui să te ţină cu sufletul la gură, aduce în prim-plan scene la limită care vor provoca râsul spectatorilor. Aceştia conştientizează permanent că este vorba doar de un film, toate acţiunile neputând fi văzute în viaţa reală. Poate şi de aceea, din punctul meu de vedere, filmul pierde foarte mult la capitolul credibilitate.

Fast and Furious 6 (2013)

Per total, aş spune că vorbim despre un film previzibil, deoarece încă din trailer îţi poţi da seama de direcţia în care se vor îndrepta lucrurile. Totuşi, sunt câteva “surprize” care vor aduce sarea şi piperul noului film al seriei Fast and Furious.

Dacă eşti curios să vezi în ce direcţie se îndreaptă destinul echipei proaspăt reunite, poţi merge începând cu 24 mai la IMAX, sau Cinema City, pentu a urmări Fast and Furious 6. Filmul a fost adus în România de Ro Image.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.