Extracompetiţiile Cupa 1 au avut scoruri strânse

În cursul zilei de ieri, la Cupa 1 au avut loc două extra competiții care au reunit pe același teren echipe inedite și puternice. Comentatorul sportiv Cosmin Cernat este cel care a consemnat evoluţia de pe teren care a avut loc într-o atmosferă plină de energie și suspans.

Echipa Primariei Sectorului 1

Cele două echipe de seniori s-au înfruntat în cadrul unui meci palpitant cu scoruri strânse, unde jucătorii și-au dovedit condiția fizică de admirat. Astfel, competiția Echipa Profesorilor Cupa 1 vs Echipa Primăriei Sectorului 1, desfășurată pentru prima dată în istoria Cupei 1, s-a încheiat cu o egalitate de 10-10. Membrii celor două echipe au avut alături suporteri de excepție, printre care primarul Andrei Chiliman, dar și patru titani ai fotbalului românesc: Rică Răducanu, Ion Goanță, Iosif Mihai și Marian Rada. Aceștia din urmă au contribuit personal la succesul echipelor, împărțindu-se câte doi de partea fiecărei „tabere”, echilibrând astfel victoria.

Meci demonstrativ Cupa 1_1

În deschiderea momentului sportiv s-a desfășurat o altă competiție antrenantă, care i-a adus împreună pe profesorii de sport din Sectorul 1 și pe părinți. O surpriză plăcută a fost participarea entuziastă a unei mămici de partea echipei părinților, a cărei componență inițială a fost în totalitate masculină. Cele două echipe au luptat umăr la umăr, iar ambiția și tonusul excelent și-au spus cuvântul. Cele două echipe aproape că au repetat performanța celor din meciul prezentat anterior, scorul final fiind de 9-10, în favoarea profesorilor.

Ambele meciuri de fotbal, Profesori Cupa 1 vs Părinți și Profesori Cupa 1 vs Echipa Primăriei Sectorului 1 au avut loc la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, începând cu ora 18:30, respectiv 19:30. Importanța celor două competiții a constat în principal în faptul că elevii i-au putut vedea în acțiune pe cei care le sunt adevărate modele în viață, prin insuflarea pasiunii pentru sport și pentru un stil de viață sănătos.

Meci demonstrativ Cupa 1_2

În paralel cu aceste meciuri s-au desfășurat și meciurile amicale între Campionii Cupei 1 2014 și elevii claselor cu profil sportiv din Sectorul 1, o componentă importantă a proiectului din acest an, în care câștigătorii vor beneficia de testare la Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

De asemenea, competițiile decisive pentru campionii ediției actuale Cupa 1 s-au încheiat, rezultatele complete fiind disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1.ro.

Ca în fiecare an, Cupa 1 va răsplăti performanța și ambiția câștigătorilor într-o festivitate demnă de marii campioni, care va avea loc pe 11 iunie, oferind elevilor și profesorilor un spectacol dinamic cu momente artistice, surprize și concursuri.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.