“Dragă Elena Sergheevna” pe 19 şi 21 noiembrie

Draga Elena SergheevnaÎn zilele de vineri, 19 noiembrie şi duminică, 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, spectacolul “Dragă Elena Sergheevna”, după Ludmila Razumovskaia, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu va fi găzduit de Studioul de Teatru “MIHAI EMINESCU” al Cercului de Teatru “LUCEAFĂRUL” din cadrul CLUBULUI COPIILOR SECTOR 5, din str. Nasaud nr. 93.

Patru elevi de liceu merg acasă la profesoara lor de matematică pentru a o felicita de ziua ei. Ajunşi în casa acesteia, aceştia o roagă să le dea cheia de la dulapul cu lucrările finale pentru a-şi modifica notele. Profesoara refuză. Elevii o sechestrează.

Ludmila Razumovskaia s-a născut in 1946 la Riga – Letonia. A studiat teatru la Colegiul Dramatic din Sankt Petersburg. Şi-a facut debutul ca dramaturg cu piesa „Dragă Elena Sergheevna” la Teatrul Tineretului din Talinn (Estonia). Spectacolul a fost un mare succes şi piesa a fost tradusă şi jucată în peste 20 ţări. Momentan este jucată în Brazilia, China, Coreea precum şi în Europa şi America.

Spectacolul „Dragă Elena Sergheevna” este primul din cadrul proiectului OPERA PRIMA, în care elevi de liceu şi actori profesionişti joacă împreună.

Spectacolul are distribuţie dublă în ceea ce priveşte personajele feminine:

Elena Sergheevna Sorina Ştefănescu / Silvia Stanciu
Volodea Liviu Chiţu
Vitea Vlad Bălan
Paşa Gabriel Fereşteanu
Lida Ilinca Tuvene / Mirela Sanda

Astfel, vineri, 19 noiembrie le veţi putea urmări pe Sorina Ştefănescu şi Ilinca Tuvene, iar duminică, 21 noiembrie, pe Silvia Stanciu şi Mirela Sanda.

Intrarea liberă, în limita celor 80 de locuri disponibile, pe baza de rezervare la rezervari.operaprima@gmail.com

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.