Două invitaţii duble la Transylmania

Două invitaţii duble la Transylmania

În filmul „Transylmania” este vorba de un grup de studenţi neorganizat, care pornesc în cea mai sălbatică, intrigantă şi periculoasă calatorie în străinătate, la Universitatea Răzvan. Situată în inima Transilvaniei, “pământ blestemat”, Răzvan nu e tocmai o instituţie obişnuită şi foarte elevată – profesorii ei îmbrăcaţi în piele neagră, decanul pitic, vampiriţele umblând topless prin cele mai întunecate colţuri ale castelului sunt doar începutul aventurii.

Se pare că, în „evul întunecat”, în castel locuise o bandă de vampiri condusă de Regele-Vampir Radu.

Activităţile extraşcolare depuse la Universitatea Răzvan sunt unele destul de deocheate, nou-veniţii încadrându-se perfect în atmosfera aşezământului.

Rusty se pregăteşte să-şi întâlnească partenera româncă descoperită pe internet – o fată sexi, pe nume Drăguţa. Peter şi Wang evită orice fel de stres şi caută o aventura de pomină alături de colega lor, Danni – care tot încearcă să-şi convinga sora geamănă să mai slăbească. Newmar şi Lynne îşi condimentează viaţa amoroasă, iar Cliff îşi descoperă o nouă vocaţie, de vampir-ucigaş – asta dacă nu se omoară, mai întâi, pe el însuşi.

Cele două belete duble la acest film sunt pentru mâine, 1 iulie 2011 – unul la cinematograful din AFI Cotroceni şi unul la cinematograful din Sun Plaza.

Pentru a câştiga trebuie să laşi un comentariu până în ora 12:00 din data de 1 iulie 2011. În comentariu trebuie să ne zici care ar fi numele tău de vampir.

Cele mai amuzante comentarii câştigă beletele. Câştigătorii se anunţă la ora 12:01, pe data de 1 iulie 2011. :)

PS: Câştigătorilor, veniţi şi cu un review? Suntem tare curioşi să ştim ce-i de capul acestui film. :)

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.