Donează ORICE prin programul Ajungem Mari

În perioada sărbătorilor de iarnă, ştim cu toţii cât de bine e când primim cadouri de la cei dragi şi nu numai, însă unii dintre noi nu sunt la fel de norocoşi. Anul acesta, Asociaţia Lindenfeld organizează, prin intermediul programului educaţional Ajungem Mari, campania prin care oricine dintre noi cu suflet mare poate ajuta, în funcţie de posibilităţile lor, copiii din centrele de plasament sau familiile foarte sărace. Cum?- prin donaţii de orice fel- de la bani, haine, jucării, cărţi, materiale educaţionale, electronice, electrocasnice până la timpul dedicat voluntariatului în organizarea campaniei de donaţii.

Foto Doneaza ORICE

Fii erou pentru familii nevoiaşe!

În perioada 1-18 decembrie, puteţi sprijini dezvoltarea copiilor într-un mediu potrivit, prin donaţii sau prin bunuri utilizate, dar funcţionale, cu scopul de a preveni abandonul şi a încuraja continuarea studiilor. Campania de donaţii se concentrează pe familii cu grad ridicat de risc, deseori cu părinţi analfabeţi care se integrează greu pe piaţa muncii. Beneficiarii acestei campanii vor fi 50 de familii din Alexandria, jud. Teleorman şi familii din sectorul 6.

Pe 8 decembrie, în Club Mojo, va avea loc evenimentul caritabil „Be a Santa, not a Grinch”, adresat ajutorării familiilor nevoiaşe din Alexandria, în parteneriat cu Umbrella Communication. La eveniment, va concerta formaţia de cover-uri Easy Jet, alături de invitaţi speciali, iar trupă de teatru Acting în English Academy va juca o scenetă de Crăciun. Preţul biletului este de 15 lei.

Afis concert caritabil - Be a Santa, not a Grinch

Fii erou pentru copiii instituţionalizaţi!

Programul educaţional Ajungem Mari continuă campania pentru finanţarea proiectului de voluntariat „Dă-ţi pasiunea mai departe”, prin care sprijină, cu ajutorul a 150 de voluntari, educaţia a 300 de copiii instituţionalizaţi din sectoarele 1, 2, 3 şi 6. Voluntarii merg săptămânal în centre de plasament şi susţin ateliere interactive care le îmbunătăţesc copiilor performanţele şcolare şi le dezolta creativitatea. Se pot face donaţii pe platforma online Bursa Binelui.

Pe 13 decembrie, voluntarii liceeni organizează o petrecere caritabilă pentru tineri şi adolescenţi, la Atelierul de Producţie. „Blacklight Party” va fi o petrecere fosforescentă, cu ultraviolete şi DJ-i îndrăgiţi de tineri. Biletul costa 20 de lei sau 15 lei şi o jucărie, iar banii colectaţi vor fi folosiţi pentru materiale educaţionale care să facă lecţiile mai atractive pentru copii.

Aşadar, fie prin participarea ca voluntari la sortarea obiectelor donate, fie prin participarea la cele două evenimente caritabile sau, pur şi simplu, prin donaţiile făcute, puteţi aduce sărbătoarea Crăciunului în familiile nevoiaşe şi centrele de plasament. Cei care doresc să se implice sunt rugaţi să completeze un formular online, pentru a fi direcţionaţi către punctul potrivit de colectare.

Firmele se pot implica prin direcţionarea a 20% din impozitul pe profit către asociaţie, conform art. 21 din Codul Fiscal, printr-un simplu contract de sponsorizare – detalii pe site, aici. Cei care vor să se alăture pot afla mai multe detalii pe www.ajungemmari.ro, sau pot contacta echipa Ajungem Mari la office@ajungemmari.ro sau 0753192263.

Programul educaţional Ajungem Mari – Asociaţia Lindenfeld

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii.

Principalul program este Ajungem Mari, ce susţine educaţia copiilor din centre de plasament şi medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat şi orientare profesională, workshop-uri, ateliere creative şi activităţi socio-recreative, programul îşi propune să reducă trauma instituţionalizării, a abandonului şi separării de familie, să  le dea copiilor încredere în ei şi să le formeze abilităţi pentru a deveni adulţi responsabili şi independenţi. Detalii pe www.ajungemmari.ro.

Umbrella Communication, organizator al evenimentului caritabil „Be a Santa, not a Grinch”, este o agenţie de comunicare full service, fondată în 2011. Agenţia realizează strategii de marketing şi poziţionare, idei de campanii de comunicare integrate, branding, digital, strategii şi servicii creative de media şi producţie. Detalii pe Facebook.

Distribuie:

Nicoleta Vasile

De câţiva ani am învăţat că, uneori, este bine să îţi înfrângi temerile şi să faci ceea ce nu ai fi crezut că ai putea. Am ajuns să scriu despre cărţi şi filme, să îmi exprim gândurile, să fac ceva din pasiune şi, printre altele, să construiesc amintiri alături de noi prieteni.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.