DigiPhoto 2010 – Pic your world!

Participa la concursul online de fotografie digitala DigiPhoto 2010!

Anul acesta Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni organizează cea de-a VI-a ediție a concursului online de fotografie digitală DigiPhoto, reușind astfel să păstreze tradiția.

V-am oferit aici un teaser pentru acest concurs și v-am promis mai multe detalii după data de 12 aprilie.

Iată și detaliile:

Organizatorii te îndeamnă să îți alegi tu lumea prin fotografie propunând următoarele teme: Curaj, Conexiuni, Paralelism și Simetrie.

O noutate în acest an apare la secțiunea de Manipulare Digitală de Fotografie. Ea va avea o temă proprie: Șah mat, unde unde va trebui să surprinzi diverse situații limită în care sunt puși constant atât oamenii, cât și restul viețuitoarelor.

Persoanele care trebuie impresionate, adică membrii juriului, sunt: Ozolin Dușa, Radu Aneculaesi de la Proimage și Adrian Cuba de la FocusMariaj.

Ca să nu existe neclarități, aici puteți citi Regulamentul concursului. Se pare că fotografiile trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 3 megapixeli și puteți trimite maxim 3 poze pentru fiecare categorie (temă).

Așadar, începeți să faceți fotografii! Le puteți uploada în perioada 26 aprilie – 16 mai. Trebuie doar să vă faceți cont pe www.digiphoto.asii.ro și să fiți cu ochii pe ei, fie pe site, pe blog, pe contul de Twitter sau pe Facebook.

Distribuie:

3 Comentarii

 • Reply 20.April.2010

  Mihai

  Foarte foarte misto. Sa vezi ce competitie o sa fie avand in vedere ca majoritatea tinerilor au ca hobby fotografia.

  • Reply 20.April.2010

   Axel

   Au ei niste statistici pe blog despre concursul de anul trecut si se pare ca au fost cam 2000 participanti.

   • Reply 21.April.2010

    Zeffy

    fiind din Iași și cunoscând activitățile celor de la ASII vă asigur că va fi ceva super și anul acesta… așadar mult noroc celor ce vor participa!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.