Destinul, călătorie liberă – Seară de dezvoltare personală, ediţia cu numărul 9

Destinul, călătorie liberă - Seara de dezvoltare personală ediţia cu numărul 9Iulian Pavel este trainer şi instructor Qi Gong, pe segmentul de sănătate, performanţă şi stare de bine şi practică aceste exerciţii cu rezultate excelente de mai bine de 10 ani.

Anul acesta a decis să dea startul la o serie de întâlniri (gratuite) în cadrul cărora oferă celor interesaţi informaţii şi unelte pentru soluţionarea unora dintre provocările cu care se confruntă.

Până acum, destinul și îndeplinirea dorințelor tale au fost o chestiune de șansă. Cu informațiile potrivite, un destin mai bun devine o chestiune de alegere. Nu mai este un lucru pe care să îl aștepți, este un lucru pe care să îl realizezi.

Ai auzit spunându-se: «Omul potrivit la locul potrivit la momentul potrivit?»

Joi seară, 15 septembrie ne întâlnim pentru a vorbi despre destin și despre ce înseamnă să fi omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit, cu alte cuvinte, despre îmbunătățirea destinului, pas cu pas.

Unde: București – Blvd. Mircea Vodă, Nr. 24,
(vis-a-vis de hotelul NH Bucharest Hotel și Teatrul Evreiesc). Înregistrare orele 19.45, începere la orele 20.00, durată 2 ore. Locuri limitate

Pentru confirmare și detalii referitoare la adresa exactă, sunați la 0722 589 580.

Distribuie:

2 Comentarii

  • Reply 17.September.2011

    Anonim

    Destinul – eterna poveste de la Oedip incoace …

  • Reply 26.December.2011

    NLP

    Omul potrivit la locul potrivit la momentul potrivit – asta poate insemna destin.. insa destinul ti-l produci singur in functie de alegerile pe care le faci.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.