Dăm startul înscrierilor pentru Literatura Rulează #4

Au trecut deja săptămânile în care aţi putut citi romanul propus de noi şi a venit deci momentul în care să vă înscrieţi la o nouă ediţie Literatura Rulează.

literatura ruleaza patru

Sper că v-a impresionat şi pe voi povestea lui Oskar Schell şi că aţi citit cu drag romanul “Extrem de tare şi incredibil de aproape“. Iar acum aştept cu nerăbdare să dezbatem împreună ideile care au stat la baza cărţii citite.

Extrem de tare şi incredibil de aproape - Jonathan Safran Foer

Întâlnirea noastră va avea loc tot în Literat Caffe, pe data de 2 martie şi vă aştept pe toţi cu chef de poveşti şi cu emoţii constructive.

Mai jos puteţi găsi formularul de înscriere pe care trebuie să îl completaţi pentru a vă rezerva un loc la întâlnire şi pentru a afla mai multe detalii despre aceasta.

Nu uitaţi, locurile sunt limitate şi în număr de 20. Dacă ele se vor ocupa, AmDoar18Ani.ro îşi rezervă dreptul de a opri înscrierile.

Încă o dată le mulţumim tuturor celor care ne dau o mână de ajutor (Literat CaffeISIC RomâniaHyperLiteratura.roLiterNet.roSub25.roHypeStreet.ro, Feeder.ro, România PozitivăEditura Litera), precum şi lui Matei Stoenescu pentru inscusinţă în ale artei grafice (aka afiş).

Vă aşteptăm la o ediţie Literatura Ruleaza plină de emoţie şi dramatism!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.