Dă-ţi check-in în studenţie cu Economic Summer College 2

Acum că a început vacanţa de vară, vă propun să încercaţi o formă de distracţie deosebită, pe care nu o puteţi găsi decât la proiectul Economic Summer College ediţia a 2-a, pe scurt ESC.

Dă-ţi check-in în studenţie cu Economic Summer College 2

Deşi şcoala s-a terminat, un nou an de studiu se apropie, iar odată cu acesta, facultatea va bate la uşă. ESC doreşte, în acest sens, să ofere prilejul elevilor din clasele a X-a şi a Xl-a să intre în pielea studenţilor economişti, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Timp de 14 zile veţi participa la cursuri, veţi experimenta viaţa de cămin şi vă veţi distra în stilul studenţesc.

Dă-ţi check-in în studenţie cu Economic Summer College 2

Anul trecut s-a desfăşurat prima ediţie a proiectului care a impresionat zeci de elevi din întreaga ţară, susţinând că ESC a reprezentat pentru ei un mijloc de a-şi răspunde la întrebările cu care se confruntă un elev în ultimii ani de liceu în privinţa alegerii facultăţii. De asemenea, ESC este locul unde se leagă prietenii, se dobândesc cunoştinţe utile şi, totodată, este o unealtă de dezvoltare personală.

Dă-ţi check-in în studenţie cu Economic Summer College 2

Pentru a afla mai multe detalii despre înscriere, puteţi accesa www.ascig.ro/proiecte/economic-summer-college şi  pagina de Facebook www.facebook.com/ESC.ascig.

Vă încurajez să vă daţi check-in în studenţie cu ESC şi să începeţi vacanţa de vară în stil studenţesc.

Distribuie:

Nicoleta Vasile

De câţiva ani am învăţat că, uneori, este bine să îţi înfrângi temerile şi să faci ceea ce nu ai fi crezut că ai putea. Am ajuns să scriu despre cărţi şi filme, să îmi exprim gândurile, să fac ceva din pasiune şi, printre altele, să construiesc amintiri alături de noi prieteni.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.