Cum să faci un picnic în parc

picnicA venit primăvară, va veni şi vara şi este frumos afară. Sper că nu aveţi de gând să staţi toată ziua în casă. Da, e adevărat, toate băncile sunt ocupate în parcuri iar mersul la pădure nu pare activitatea perfectă pentru nişte urbani ca noi. Câţi dintre voi s-au gândit să facă un picnic în parc?

E destul de simplu şi plăcut. Nu ai nevoie de grătar şi mici. Îţi strângi repede gaşca şi faceţi o chetă. Aduceţi câteva pături pentru a ajunge tuturor. Cumpăraţi ceva sucuri şi chestii de mâncat sau de ronţăit (nu încercaţi să vă cumpăraţi băutură, căci totuşi veţi fi într-un parc public în care consumul de băuturi alcoolice este interzis). Dacă nu rezistaţi fără o bere, înveliţi-o într-o coală A4, astfel încât să nu se poată observa că e bere. Acest lucru este legal.

Dacă te plictiseşti doar discutând poţi lua după tine nişte cărţi de joc, nişte palete, minge, monopoly, orice poţi căra cu uşurinţă. De asemenea dacă cineva din grupul tău se pricepe la cântat este perfect. Îl poţi ruga să aducă chitara.

Totul va ieşi frumos dacă nu te interesează cei ce se plimbă prin parc şi se mai uită curioşi să vadă ce se întâmplă. Dacă eşti mai nonconformist îţi poţi sărbători ziua de naştere în parc sau alt eveniment. Este mult mai practic şi distractiv decât să-i inviţi la un suc/bere şi doar să discutaţi. Totul e să ştii să te distrezi. Pentru cei din Bucureşti, din ce am încercat până acum, recomand Parcul Izvor şi Parcul Tineretului. În Cişmigiu recomand doar cântatul la chitară.

Se mai adaugă o porţie de soare şi totul este gata. Picnic plăcut !

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.