Cum să devii un blogger de succes – la Diverta Plaza România


To blog or not to blog? Asta s-ar intreba Hamlet astazi. Daca esti nou in lumea comunicarii online sau cauti metode prin care sa iti faci blogul cunoscut, probabil ca intrebari asemanatoare s-au invartit si prin capul tau: “Ce teme sa abordez?”, “Cum sa generez mai mult trafic?”, “Cum pot castiga bani din blog?”.

Te asteptam la un workshop interactiv la care vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie alaturi de bloggerul Mario Barangea (http://poiematike.blogspot.com/) si de invitatii sai, Claudiu Bolozan (http://pantacruel.blogspot.com/) si Dragos Butuzea (http://chestiilivresti.blogspot.com/)

“Invitatia se refera la o discutie mai ampla despre ce poate insemna bloggingul si ceea ce este el de fapt. De la blogurile de opinie personala la cele targetate pe un domeniu foarte specific (tehnic, jurnalistic, cultural sau monden), diversitatea blogosferei merita o analiza aparte, fara partinire ori sectarism. E important sa cunoaștem diferențele si apropierile pentru ca numai astfel vom sti sa ne situam corect in lumea mirabila a on-line-ului”.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Fundatia Calea Victoriei.
Intrarea este libera.

Distribuie:

1 Comentariu

  • Reply 2.August.2011

    Andrei

    Total copiat , articolul ( sau esti acelas administrator)

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.