Cum a fost la Puma Social Party?

Vă întrebam acum câteva zile dacă ţineţi scorul în viaţă…

Şi nu vă întrebam de nebun! Joi am fost la Puma Social Party – un party pentru oamenii care “ţin scorul”. M-am simţit ca-n filmele alea americăneşti în care copilaşi de 14-15-16 ani merg la bowling în grup sâmbătă seară… Doar că de data asta toţi copilaşii erau adulţi şi cu toţii se jucau: ping-pong, bowling, biliard, darts şi tot aşa… Într-o joi seară. Vă puteţi imagina?

Şi uite aşa am descoperit că am şi eu o pasiune pentru bowling. E un joc atât de sec, dar atât de tare! Am mai jucat, dar de mult… Şi niciodată nu mi-a plăcut aşa tare. Deci să mă anunţaţi când apar vouchere de reduceri la bowling căci mă bag!

Şi acum o să mă întrebaţi de ce face Puma un party în România, aşa-i? Apăi nu degeaba, cu siguranţă!

Apăi domnii de la Puma caută nişte oameni pentru Echipa Naţională de Atleţi After-Hours. Vasăzică nişte omuleţi talentaţi la ceva jocuri care să se filmeze făcând ceva super-tare! Premiile-s multe şi frumoase (pe bune). Nu ar strica nişte vouchere grosolane la Puma, nu?

Dacă vă interesează, folosiţi această aplicaţie Facebook şi înscrieţi-vă în competiţie. Mai găsiţi detalii la domnul Olix.

Vă las cu un scurt şi ciudat video ca să-l vedeţi pe Ionuţ cum joacă foarte bine bowling şi să-l auziţi pe Connect-R cum strică o melodie faimoasă semnată Bob Marley!

Distribuie:

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.