Cum a fost la Maratonul Saga Amurg organizat de The Light Cinema

Aseară am participat la primul meu maraton de film. Şi da! Mi-a plăcut foarte mult, nu m-am plictisit şi nu am adormit (aşa cum mă aşteptam la început).

Cum a fost la Maratonul Saga Amurg organizat de The Light Cinema

Ieri, 17.11, la ora 17:11, The Light Cinema a organizat Maratonul Saga Amurg, unde s-au proiectat cele trei filme deja apărute pe piată, iar la miezul nopţii s-a difuzat, în premieră, noua peliculă Saga Amurg: Zori de zi (I).

Recunosc că nu urmărisem până ieri niciunul dintre filme şi habar nu aveam care este acţiunea. Mă aşteptam să nu mă atragă povestea şi să nu am răbdare să vizionez cele patru filme ce se întindeau de-a lungul a opt ore. Dar nu a fost aşa! Încă de la început mi-a plăcut cum s-a legat povestea şi cum a evoluat pe parcursul celor patru filme.

Am considerat un avantaj faptul că am putut urmări toate părţile filmului în aceeaşi zi. Poate că dacă le vedeam separat nu ar fi avut acelaşi efect şi impact asupra mea.

În sala de cinema s-a putut vedea cum s-a creat o comunitate de oameni care simt acelaşi lucru, gândesc la fel şi reacţionează la fel în anumite situaţii.

Cum a fost la Maratonul Saga Amurg organizat de The Light Cinema

Saga Amurg: Zori de zi (I) a adus odată cu difuzarea o mulţime de râsete, aplauze şi chiar şuierături. Oamenii îşi exprimau astfel acordul sau dezacordul faţă de acţiunile prezentate în film.

Noua peliculă din serie a fost presărat cu umor, fanii fiind pe deplin mulţumiţi de acest lucru. La finalul filmului, totuşi, nu mi-au rămas în cap scenele comice. S-a pus mult prea mult accentul pe scenele de dragoste dintre Edward şi Bella, şi pe dorinţele ei arzătoare. Mă gândesc că ar fi putut trece puţin peste aceste lucruri şi s-ar fi insistat mai mult pe conflictul dintre clanurile rivale.

Per total a fost o experienţă de neuitat şi abia aştept să se organizeze şi alte maratoane de film în cadrul The Light Cinema (Soseaua Progresului 151-171).

Reacţile fanilor prezenţi la Maraton şi la premiera Saga Amurg: Zori de zi (I)

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.