Cum a fost la Bikewalk #2?

poza_mare

A fost mai bine decât la Bikewalk #1 . În ciuda faptului că Ariel estima peste 20 de persoane, am fost doar 14 în total. Jumătate din noi au fost cu bicicletele proprii.

Am plecat cu toţii pe pistele de biciclişti, dar ne-am oprit repede, pentru a-l astepa pe Pandutzu, căruia i se rupsese pedala de la o bicicletă închiriată şi s-a dus să o schimbe. O altă problemă constantă a fost căderea cricului. E destul de nasol să opreşti după câteva sute de metri că să-ţi pui la loc cricul căzut. Am trecut pe lângă parcul Izvor plin de norodul venit la festival şi ne-am înghesuit pe trotuar. Am mers spre parcul Carol, trecând prin rondul Cosbuc… Unii din noi au luat-o mai înainte pe când unii au rămas mai în urmă (incompatibilitate cu bicicleta închiriată), dar ne-am aşteptat de fiecare dată în puncte fixe. (hei suntem o comunitate aici pe amdoar18ani nu? ia să vă văd cum comentati :P)

Am traversat şi mers pe străzi, am fost în parcuri, am făcut poze, ne-am dat la vale şi ne-am învârtit în cerc, am aberat, am stat pe iarbă şi am jucat volei.

Pe drumul de întoarcere, am dat de un taximetrist ce parcase pe pista de biciclişti. Am aşteptat să se dea la o parte dar tipul nu schiţa niciun gest. I-am “mulţumit” cu toţii pentru fapta sa admirabilă. Am ajuns la Cicloteque cu 20 de minute întârziere. Fiecare din cei ce au închiriat au plătit penalizare de 10 ron. În drum spre Universitate/casă/McDonald’s Ariel şi Pandutzu au umplut de post-it-uri colorate o maşină parcată pe pistă.

Pe scurt, Bikewalk #2 a ieşit foarte bine. Sperăm că toţii s-au simţit bine. Poate data viitoare o să reuşim să fim şi mai mulţi.

Au participat (în ordinea din poză): Adiţu, Pandutzu, Ali, Ruxi, Claudia, Andrei, Dororai şi compania (Dragoş), Ariel, Iulia , Robert şi iubita (Alexandra), Dan şi Bart (ce nu este în poza de grup).

Distribuie:

6 Comentarii

 • Reply 14.May.2009

  Alexandra

  A iesit foarte dragut, intr-adevar! :D Chiar daca noi am ramas mai in urma uneori din cauza mea ;))

 • Reply 14.May.2009

  Robert Lazăr

  dar ne-au asteptat :D

 • Reply 14.May.2009

  Doro

  A fost fain! Rămâne să scot şi eu filmul şi să vă trimit imaginile!

 • Reply 14.May.2009

  Ariel

  Eh, eu m-am distrat. Data viitoare o sa fim si mai multi si o sa ne facem un traseu si mai dragut… si desigur, data viitoare o sa facem acel taximetrist sa plece de pe banda de biciclisti si vom pregati si mai multe surprize pentru nesimtitii ce parcheaza pe pista – cel putin eu o sa pregatesc. :)

  Cand facem nr. 3? :)

 • Reply 14.May.2009

  Robert Lazăr

  pana in vacanta sau la inceputul vacantei ?

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.