Cu si despre iubire

Toata lumea se indragosteste si toata lumea iubeste. Fie ca sora, fratele, mama, prietenul sau sotul/sotia. Acest proces, sa ii zicem asa, ne sta in fire, nu este controlabil si ne face sa ne pierdem ratiunea intr-o masura mai mare sau mai mica.

Cu si despre iubire


Nu spun ca stiu totul despre iubire, despre sentimente si despre oameni, dar stiu cum este sa fii indragostit, stiu cum este sa iti doresti sa te trezesti in fiecare dimineata langa acea persoana care te face sa zambesti, care iti face ziua mai frumoasa. Pentru fiecare exista o pereche, un suflet care ii completeaza si care le arata ce inseamna sa te daruiesti cuiva.

Cand iubesti lucrurile mici par a avea o insemnatate, in acele momente parca nu mai conteaza ce zice bunica despre retetele ei si parca vrei sa ti acea persoana speciala in brate, lasand orice treaba deoparte. Cand iubesti orice are sens, hiperactivitatea e la locul ei si zambetul e constant.

Dragostea e cand te poti uita in ochii cuiva si ii poti zice sincer “Te iubesc!“, cunoscandu-l cu defecte si calitati, cu bune si cu rele, cand e trist si cand este foarte fericit. Sa te indragostesti poate fi usor sau greu, dar mai greu este sa ai grija de dragoste… Trebuie sa stii sa surprinzi, sa uimesti, sa descoperi, sa cunosti si sa mentii. Cred in iubire, cred in oameni.

Uneori, cand iubesti, gresesti si regreti, daca tii cu adevarat la persoana respectiva, dar exista posibilitatea ca din anumite considerente greseala sa nu-ti fie iertata. Eu as zice sa nu renunti, ci sa incerci sa demonstrezi persoanei respective ca esti mai presus de o greseala, doua sau poate chiar trei.

O perspectiva asupra iubirii nu va pot oferi. Trebuie sa traiti ca sa simtiti, sa gresiti ca sa realizati anumite lucruri si sa nu va pierdeti si ratiunea atunci cand inima este franta. Zilele acestea am invatat multe lucruri de la niste oameni cu totul speciali, oameni care au trecut prin viata, au cunoscut multe despre iubire, unii dintre ei bucurandu-se si acum de ea ca in prima zi. Ca sa poti iubi sincer trebuie sa fi tu insuti si trebuie sa te cunosti pe tine inainte sa cunosti pe altcineva la fel de bine.

Asta este iubirea pentru mine. Un sentiment care da si nu cere inapoi decat mai multa iubire sau nimic…

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

1 Comentariu

  • Reply 29.August.2008

    Teymania

    that is soooooo cuttttttttttttttttttttteeeeeeeeeee!
    Mami

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.