Creative Workshop for Valentine’s Day

Adriana şi Raluca, cunoscute pentru Creative Workshop, au pregătit o nouă sesiune de meşteşugărit!

Creative Workshop for Valentine's Day

Cum ştim cu toţii că se apropie Valentine’s Day şi toată lumea intră în panică pentru că nu ştie ce cadouţ şi ce urare să găsească mai potrivită pentru a-i demonstra celui drag iubirea, cele două fete au zis că e timpul să se reapuce de creat.

Aşadar, pe 11 februarie, la ora 10:00, în cea mai drăguţă cafenea – Hobby Cafe (Str. Negustroi 34), vom încerca împreună să înfăptuim nişte creaturi din fetru pentru a le cadorisi apoi iubiţilor.

Pentru a participa la atelier trebuie să dai de veste fetelor şi să pregăteşti 55 de lei pentru taxa de intrare (în această taxă este inclus un cocktail alcoolic sau non-alcoolic din partea casei).

Cum le spui că vrei să înveţi să creezi alături de ele?
Simplu! Scrie-le un email (workshop.creativ[@]gmail[.]com) cu numele tău complet şi numărul de telefon şi anunţă-le că vei fi la 10:00 la Hobby Cafe gata de a te apuca de lucru.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.