CONCURS: Ţie îţi mai este ruşine de vânzătoare când cumperi prezervative?

Ţie îţi mai este ruşine de vânzătoare când cumperi prezervative?

Au trecut ceva ani de la prima mea experienţă cu doamna vânzătoare căreia i-am cerut: “Şi o cutie de Durex, vă rog.”

Şi am citat cu “şi o cutie” pentru că aveam o regulă! NICIODATĂ, dar repet, NICIODATĂ nu mergeam să cumpăr de la un magazin DOAR prezervative. Mereu trebuia să pară că am venit să cumpăr ceva mai important iar prezervativele erau un “ca să fie”.

Luni de zile mi-a fost ruşine să merg la supermarket şi să pun în coş cutia cu cele 3 căciuli colorate. Preferam să merg la buticurile la care nu trebuie să îţi vadă vânzătoarea faţă prin gaura aceea mică din geam.

Apoi, într-o zi în care norocul m-a lovit, am fost nevoit să cumpăr de la farmacie – căci era singurul dechis non-stop când s-a ivit o ocazie de zile mari cu o domnişoară. Vaaaai, ruşinea de pe pământ: ce o să zică despre mine farmacista (care, vorba aceea, a făcut o facultate ca să stea la farmacie!) dacă eu îi cer DOAR o cutie cu prezervative la ora 3 dimineaţa!

Aşa că am cerut şi “ceva de răceală şi ceva de gât şi picături de nas“. Desigur, am întrebat constant ce-mi recomandă: ca să nu o fac să creadă că a mers la facultate degeaba. La final, când mi-a pus totul pe tejghea, am rugat-o să-mi dea şi o cutie de Durex. M-am simţit ORIBIl când m-a întrebat: “Ce culoare doriţi?“.

Ca să scap repede am zis: “Nu contează.” – eram novice!

Şi, ca să mă simt şi mai oribil, farmacista începe: “Am galbene – cu arome: banane, ananas, am negre cu forme, am albastre subţiri…

Şi am întrerupt-o repede: “Galbene, galbene!“.

Ideea e că dacă ai trecut la un moment dat prin ce-am trecut eu acum câţiva ani, mai mult ca sigur o să îţi placă propunerea DUREX!

Au lansat un concurs internaţional (care poate fi urmărit şi pe Facebook) prin care ORICINE poate să propună design-uri de cutii de prezervative!

Sunt 6 săptămâni de concurs şi premii săptămânale pentru cele mai votate cutii pentru fiecare săptămână. La finalul celor 6 săptămâni vor exista 12 design-uri finaliste care vor fi jurizate. Designul câştigător se va lansa pe piaţă şi va câştiga şi un premiu de 2000 de lire sterline.

În concurs sunt multe premii: tricouri, huse de telefon, produse Durex de toate tipurile şi chiar şi un iPad – pentru cei care au fetiş-uri ciudate! :)

Dacă participi la concurs (şi ai face bine să participi) lasă un link în comentarii cu creaţia ta şi te vom ajuta s-o promovezi!

Uite design-ul făcut de mine:

CONCURS: Ţie îţi mai este ruşine de vânzătoare când cumperi prezervative?

Distribuie:

3 Comentarii

 • Reply 14.March.2012

  Anne-Marie

  Hah, this Keep Calm thing never stops :)
  Nice idea!

 • Reply 28.April.2012

  Epicfail

  Ai ajuns sa ceri si tu prima cutie de prezervative si acum ai facut un concurs din asta ? Serios, e penibil !

  “Şi am citat cu “şi o cutie” pentru că aveam o regulă! NICIODATĂ, dar repet, NICIODATĂ nu mergeam să cumpăr de la un magazin DOAR prezervative. Mereu trebuia să pară că am venit să cumpăr ceva mai important iar prezervativele erau un “ca să fie”. ”

  Ti-e rusine sa futi ? Nu inteleg care e ideea. De ce ti-ar fii rusine sa ceri doar prezervative. Sa stii ca si vanzatoarele o mai fac din cand in cand, deci nu iti fie teama, plus ca nu vad de ce ti-ar pasa de ce cred altii despre tine. Inteleg o fata , dar , WTF?, esti baiat. Inca mai ai 12 ani ?

  “Apoi, într-o zi în care norocul m-a lovit, am fost nevoit să cumpăr de la farmacie – căci era singurul dechis non-stop când s-a ivit o ocazie de zile mari cu o domnişoară. Vaaaai, ruşinea de pe pământ: ce o să zică despre mine farmacista (care, vorba aceea, a făcut o facultate ca să stea la farmacie!) dacă eu îi cer DOAR o cutie cu prezervative la ora 3 dimineaţa! ”

  Si farmacistele se fut. Ele nu fac o exceptie de la regula !

  “Aşa că am cerut şi “ceva de răceală şi ceva de gât şi picături de nas“. Desigur, am întrebat constant ce-mi recomandă: ca să nu o fac să creadă că a mers la facultate degeaba. La final, când mi-a pus totul pe tejghea, am rugat-o să-mi dea şi o cutie de Durex. M-am simţit ORIBIl când m-a întrebat: “Ce culoare doriţi?“. ”

  Good thinking ! Trebuia sa ii ceri de toate bolile , si erai probabil si mai penibil.

  “Ca să scap repede am zis: “Nu contează.” – eram novice! ”

  Trebuia sa o lasi pe ea sa aleaga. “Nu conteaza” la prezervative, PENIBIL !!!!

  Probabil tu vei fi singurul care vei participa la concurs ! Iti urez succes si poate vei iesi pe primul loc.

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.