CONCURS Petrecerea de majorat – cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?

Pentru fiecare dintre noi vine seara cea mai frumoasă, seara în care ne transformăm din nişte copii mari în nişte mici adulţi. Este acel moment în care noi suntem cele mai importante persoaneje. Ne sunt aduse cuvinte frumoase, laude şi urări de bine. Dar cel mai şi cel mai frumos este momentul în care toţi prietenii se strâng în cerc şi cântă alături de tine, precum o incantaţie, frumoasele versuri “Am doar 18 ani, sunt nebun iubesc şi nu am bani”!

Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?

Dar pentru a se ajunge în acel punct minunat, trebuie puse la punct câteva probleme. Trebuie să alegem locaţia potrivită. Să ne reprezinte, să ne simţim bine şi să fie pe placul tuturor invitaţilor. Alt lucru ce trebuie luat în calcul este alegerea acelor invitaţi, astfel încât toţi să se înţeleagă între ei şi să aibă parte de o seară minunată alături de noi. Iar în ultimul rând, dar nu cel din urmă, trebuie să alegem cele mai speciale haine care să ne facă să ne simţim extraordinar în pielea noastră.

Dar pentru fete asta nu e tot! Aici intervine problema “Şi ce machiaj voi folosi pentru aceastră trecere specială de la adolescentă la adult?”.

Pentru a răspunde la această întrebare care este aparent simplă, am luat legătura cu cei de la SLA Paris. Le-am făcut o vizită, am vorbit despre cum ar arăta majoratul visurilor mele şi am pus toate întrebările care mi-au trecut prin cap pentru a mă hotărî cum trebuie să arate machiajul pentru majorat.

CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?

Paşii de realizare a machiajului

  • Am aplicat un Anticearcăn cu acoperire perfectă, care ne-a ajutat să acoperim urmele de nesomn. Pentru a oferi un aspect natural, pentru pleoapa superioară a fost folosită o nuanţă mai deschisă, iar pe cea inferioară, una mai închisă.
  • Am aplicat Eyeliner negru şi apoi am început colorarea propriu-zisă a pleoapei.
  • Fard de pleoape într-o culoare maro închis a fost vedeta acestui make-up, iar pentru a da viaţă întregii opere, în partea superioară am folosit un Fard de pleoape într-o culoare caramel.
  • Genele au fost întoarse cu un cleşte, apoi au fost evidenţiate cu o Mascara de culoare neagră.
  • În continuare au fost conturate sprâncenele, apoi au fost aplicate genel false.
  • Întregul machiaj smokey eyes a fost finisat cu un Dermatograf Khol de culoare neagră, care a întregit întregul make-up dramatic.
  • La sfârşit a fost aplicat Fondul de ten cu putere mare de acoperire şi apoi Pudra liberă de fixare, pentru ca machiajul să fie complet.
  • Make-up a fost finalizat cu hidratarea buzelor şi alegerea unui Gloos într-o nuanţă trandafirie.

Make-up în imagini

Foto: Dorothea Kettler

Beauty Make-up Artistry a realizat acest machiaj. Mai multe detalii despre produsele SLA Paris folosite la şedinţa de make-up puteţi descoperi aici.

Alte machiaje create de Beauty Make-up Artistry pentru astfel de party-uri pot arăta cam aşa:

CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi? CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?
CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?

CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi? CONCURS: Petrecerea de majorat - cea mai frumoasă seară. Ce machiaj alegi?
Foto: Beauty Make-up Artistry pentru revista Unica de decembrie (foto 1, 2) şi pentru FromMonaWithGloss (foto 3, 4, 5)


CONCURS Petrecerea de majorat. Make-up pentru aniversarea ta!

Dacă îţi doreşti şi tu un astfel de machiaj pentru majoratul tău, trebuie doar să ne spui şi poţi câştiga o sesiune de machiaj marca Beauty Make-up Artistry.

Ce trebuie să faci?
Trebuie să ne demonstrezi că urmează ca în perioada ianuarie- februarie 2013 să îţi serbezi ziua de naştere. Şi asta poţi face dacă ne trimiţi o dovadă la adresa de email corina[@]amdoar18ani[.]ro, alături de datele de contact.

După ce ai trecut de primul pas, mai trebuie să ne laşi un comentariu în care să ne spui Cum ai veadea majoratul perfect dacă nu ai avea restricţii din punct de vedere material. Aici ai mână liberă să ne spui despre ce haine ai alege, ce produse de make-up, ce locaţie… ORICE. Doar să ai în minte că trebuie să mă convingi pe mine şi pe un reprezentant SLA Paris România! Aşa că dacă ne vorbeşti puţin şi despre make-up o să fie cu atât mai bine şi o să ai şanse în plus să câştigi. Dar nu trebuie să uiţi că punctăm creativitatea şi originalitatea!

Condiţii de participare: Trebuie să îti laşi date clare de contact, să îţi afişezi numele complet (prenume+nume) atunci când comentezi, să răspunzi strict la întrebarea de mai sus, să nu laşi mai multe comentarii, să vii cu un răspuns creativ şi să fi trimis dovada în email.

Pe 8 februarie ora 14:00 se va opri înscrierea, iar imediat ce vom delibera vom anunţa fericita câştigătoare şi vom oferi detalii despre cum se va bucura de premiu.

Acestea fiind zise, concursul începe din acest moment, iar tu vei avea la dispoziţie trei săptămâni să participi. Mult succes!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.