Concurs: Petrece cu Robosonic în Club Colectiv

La sfârșitul acestei luni, Clubul Colectiv va fi gazda uneia dintre cele mai atractive petreceri cu muzică house. Și nu ne referim la muzica house obișnuită, ci la un gen aparte, denumit deep house, importat direct din Germania. Responsabili cu întreținerea atmosferei vor fi cei doi artiști care compun duo-ul berlinez Robosonic, Cord Henning Labuhn și Sacha Robotti.

Aceștia s-au făcut remarcați pe scena muzicii electronice în anul 2012, an în care au lansat cântecul “Worst Love”, urmat de “Thankful” și “The Edge”, ultimul fiind și cea mai cunoscută creație a lor. Robosonic nu vor fi însă singurii care vor face din noaptea de 29 noiembrie una electrică, potrivită pentru o ieșire cu prietenii la dans și la câteva cocktailuri memorabile.

Victor Stancov, un tânăr DJ și producător, cu o afinitate aparte pentru arhitectură și arte plastice; Charlie Boy, un DJ de gardă veche din București, căruia îi place să se joace cu muzica techno, disco și deep house în spatele pupitrului; Mad Zen, un duo format din DJ-ul Timon Cârneci și saxofonistul Alexandru Arcuș sunt ceilalți trei invitați speciali ai petrecerii acestui sfârșit de lună.

Toată nebunia se va petrece în incinta unei foste fabrici de teniși din București, transformată acum în Clubul Colectiv, în noaptea de sâmbătă, 29 noiembrie. Prețul unui bilet este de 20 lei, dacă este cumpărat până în ziua de 29 noiembrie, și de 30 de lei dacă doriți să achiziționați biletul direct la petrecere.

Concurs: Petrece cu Robosonic în Club Colectiv

Concurs: Câștigă o invitație dublă la concertul Robosonic de pe 29 Noiembrie!

Împreună cu organizatorii petrecerii, oferim o invitație dublă celui mai creativ dintre voi, care ne va răspunde la întrebarea: Ce fel de încălțăminte crezi ar fi potrivită pentru un party electrizant ce se va întinde până în zori?

Condiţiile de participare sunt următoarele: Trebuie să îţi laşi date clare de contact (prenume, nume şi adresă de email), să răspunzi strict la întrebarea noastră, să nu laşi mai multe comentarii şi să ne scrii pâna joi, 26 noiembrie, ora 12:30.

Câştigătorul va fi ales de către redactorii AmDoar18Ani.ro pe baza creativităţii cu care a abordat subiectul. Acesta va fi contactat prin email pe data de 26 noiembrie, iar după confirmare va fi afişat şi pe site. El va putea lua apoi legătura cu organizatorii şi va putea intra în posesia invitaţiei duble.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie comentariile care nu se încadrează în tema concursului, care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.