[CONCURS!] În goana după preţurile mici uiţi de calitatea produselor?

În goana după preţurile mici uiţi de calitatea produselor?Adeseori vedem cum mama şi tata stau şi îşi calculează fiecare leuţ şi cum se zgârcesc la cele mai ciudate produse. “Nu cumpăra aia că e prea scumpă!”, “Poţi găsi aia vis-a-vis mai ieftin!” sunt exclamaţii pe care eu le aud destul de des.

Dar când vine vorba de a cumpăra ceva şi mai serios decât mancarea de toate zilele, atunci problema devine din ce în ce mai mare. “Hai să ne mai gândim…”, “Dar chiar ai tu nevoie de aşa ceva?” sunt frazele care trec pe lângă urechile noastre adesea când vine vorba de achiziţionarea unui laptop sau al unui produs electronic ce depăşeşte 1.000 de lei.

Îmi aduc aminte că am muncit din greu pentru a-mi cumpăra primul iPod. Lucram zi şi noapte pentru a strânge banii necesari, iar atunci a fost pentru prima dată când am înţeles-o pe mama care socotea fiecare bănuţ. În momentele acelea am căutat şi eu magazinul care vindea cu cel mai mic preţ aparatul pe care mi-l doream. Ştiam că dacă îl găsesc mai ieftin pot cumpăra şi un mic accesoriu pentru el.

Aşa a fost şi cu “micul” meu Kindle. Am tot cercetat aparatele existente pe piaţa românească şi am ales să îmi iau unul de peste hotare. Astfel că am economisit banii necesari şi am reuşit să îi cumpăr şi o husă mov, pentru a “arăta mai bine”.

De curând am început să caut un nou laptop. Ăsta de pe care lucrez constant nu e al meu, nu prea mai merge bine, aşa că îmi doresc unul nou. Dar nu orice fel de laptop, ci unul care să fie al meu! Am găsit diverse modele, dar pentru a cumpăra unul, trebuie să bagi adânc mâna în buzunar.

Cei de la Altex te scutesc de goana după preţuri mici. Am observat că dacă achiziţionezi de la ei un laptop cu sistem de operare Microsoft şi găseşti, din întâmplare un magazin care vinde acelaşi produs, dar mai ieftin, ei îţi vor oferi un voucher cu de două ori diferenţa!

Îmi place mult ideea că nu trebuie să mai îmi fac griji pentru banii cheltuiţi în plus. Dacă se întâmplă să observ că la “vecinu de vis-a-vis” laptopul a fost mai ieftin, merg la Altex şi le cer diferenţa. Cu banii economisiţi voi putea cumpăra şi câteva accesorii colorate pentru noua mea achiziţie.

Şi iacătă că astea-s produsele la care încep şi eu să socotesc banii atunci când vine vorba de investit.


[CONCURS] Scrie şi tu un articol la tine pe blog în care să-ţi exprimi părerea despre “Care sunt produsele la care eşti cel mai atent la preţ atunci când vrei sa le cumperi?”. Dacă eşti original şi amuzant, dacă îţi exprimi într-un mod inedit părerea, atunci eu te voi premia!

Cel care realizează cel mai interesant articol, va primi din partea celor de la Microsoft împreuna cu Altex, un Mouse Microsoft Arc Touch.

Mouse optic MICROSOFT

Premiul concursului - Mouse optic MICROSOFT Arc Touch

Lasă un comentariu mai jos cu link-ul către articolul tău, introdu o adresă de email validă pentru a te găsi în caz că eşti marele câştigător şi nu uita ca în interiorul articolului tău să faci o trimitere către link-ul articolului meu.

Detalii despre regulamentul concursului poţi găsi aici.

Concursul se va încheia pe data de 20 octombrie, câştigătorul urmând să fie anunţat în cursul zilei de 21 octombrie.

Multă inspiraţie vă doresc şi spor la scris!

Şi câştigătorul esteeee

Răzvan cu articolul de pe whisperingabout.com! Felicitări! Te vom contacta foarte curând!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

17 Comentarii

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.