“Hai k potzi” – spectacolul la care se dă like

Odată cu apariţia şi dezvoltarea tehnologiei, interesele noastre, ale tinerilor, au început să se diferenţieze foarte mult de cele avute de părinţi şi alte generaţii la aceeaşi vârstă.

Ne place să ne “pierdem timpul” pe Facebook, să ne dăm “like” la poze şi statusuri şi să ne mândrim cu cât mai mulţi prieteni virtuali. Aşa că ajungem adesea să nu ne înţelegem cu “ăi bătrâni”, să spunem că nu ne iubesc şi să ne dorim să ne creăm o mască pe care să o afişăm în mediul offline. Astfel credem că vom fi mai plăcuţi, iar problemele noastre vor fi rezolvate.

Astfel de dificultăti au fost întâmpinate şi de cele trei puştoaice care joacă în piesa “Hai k potzi!”.

[Concurs] Hai k potzi - spectacolul la care se dă like

Hai k potzi!
distribuţia: sînziana nicola, diana dimian, alexandra laura badea;
muzica live: monica ciuta – voce, lavinia iancu – chitară;
textul şi regia: viorel cojanu

Luni, 6 decembrie, ora 20:00, în Green Hours (Calea Victoriei nr. 120), adolescentele îşi vor povesti dramele, trăirile şi gândurile. Astfel că noi, spectatorii, vom participa la un spectacol la care se dă like, se dezbat probleme şi se ascultă muzică bună. Preţul pentru acest spectacol este de 15 lei.

[Concurs] Hai k potzi - spectacolul la care se dă like


Dacă vrei şi tu să ajungi la acest spectacol-concert, am pregătit împreună cu cei de la Compania de teatru REPLIKA şi Teatrul LUNI un concurs.

Până pe data de 5 februarie, ora 19:00 poţi lăsa un comentariu cât mai creativ în care să îţi exprimi părerea despre era Facebook. Spune-ne orice îţi trece prin cap despre necesitatea de a fi conectat, dorinţa de a afla totul despre prietenii tăi, sau cea mai mare problemă influenţată de reţelele de socializare. Cel mai convingător răspuns va primi o invitaţie dublă la Hai k potzi.

Pentru a ţi se valida comentariul, eşti rugat să îţi laşi date de contact valide şi un text legate de tema concursului, care se desfăşoară exclusiv pe blog.

CONCURSUL s-a încheiat pe data de 6 februarie 2012. Mulţumim participanţilor.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

6 Comentarii

 • Reply 5.February.2012

  barascu mariana

  Singura problema grava legata de Facebook, dupa parerea mea (care de fapt nu este 100% a mea dar o impartasesc in totalitate si m-am cutremurat atunci cand am ascultat acesta opinie) ar fi legata de SUPERFICIALITATEA PE CARE O CULTIVA ADOLESCENTULUI (incepand chiar cu modul de comunicare scrisa, rareori depasind consistenta unei propozitii simple).
  Asta e varsta la care un om incepe sa se caute, incepe sa-si defineasca si sa-si slefuiasca personalitatea, isi alege modele si acum se contureaza profilul moral al adultului care va deveni curand.
  Astfel, marele si ingrijoratorul semn de intrebare este:
  CUM SI DE UNDE VOR CAPATA ACESTI VIITORI ADULTI , ACUM COPII AI EREI Facebook, PROFUNZIMEA DE CARE ARE NEVOIE O FIINTA UMANA PENTRU A-L CAUTA SI A-L DESCOPERII PE DUMNEZEU ?

 • Reply 5.February.2012

  iulia

  facebook-ul este un mod de socializare foarte complex. Unii i-au mult prea in serios acest lucru. Sunt de acord cu faptul ca poti posta poze sau link-uri interesante, dar cei mai multi isi muta viata pe net, au mii de prieteni si scriu absolut orice miscare fac. Deci consider ca in anumite limite facebook-ul este bun!

 • Reply 6.February.2012

  Corina Niţescu

  În urma jurizării, am decis ca cele două bilete la piesa de teatru să meargă către barascu mariana.

  Mulţumim pentru participare, vă mai aşteptăm şi la alte concursuri!

  • Reply 6.February.2012

   barascu mariana

   Si eu va multumesc mult pentru aprecierea comentariului meu.
   Care are sunt pasii urmatori pentru a intra in posesia biletelor ?

   • Reply 6.February.2012

    barascu mariana

    Am gasit mesajul pe e-mail !
    Inca o data multumesc.
    Cu mult drag,
    Mariana

    • 6.February.2012

     Corina

     Cu mare plăcere.

     Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.