Concurs Grepit

Concurs GrepitÎn perioada 26 – 31 august 2010 la Ipoteşti şi Botoşani se organizează « Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice “GREPIT” 2010 ». Festivalul reprezintă o oportunitate de învăţare şi schimb de experienţă pentru tinerii pasionaţi de IT. Partenerul principal al acestei iniţiative este Intel România, care va oferi două netbook-uri.

În cadrul festivalului vor avea loc următoarele evenimente principale: ateliere de lucru foto-video, schimburi de experienţă IT şi concursul Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT „GREPIT”, ediţia a V-a.

Participarea la etapa finală a evenimentului se face pe bază de înscrieri. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru înscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmând instrucţiuniile oferite de către organizatori. Cei selectaţi pentru etapa finală, vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice 2010, unde vor avea cazarea şi masa asigurată de către organizatorii evenimentului.

La sfârşitul evenimentului, participanţii vor fi iniţiaţi în direcţia dezvoltării abilităţilor de comunicare interactivă, de dezbatere şi dialog competitiv, de promovare şi susţinere a unei idei. Concomitent se urmăreşte încurajarea şi dezvoltarea unor abilităţi de lucru în echipă,
dar şi formarea de grupuri de studiu şi lucru în domeniul tehnologiilor informatice.

Pentru mai multe detalii şi pentru înscriere: www.grepit.info

Distribuie:

Echipa

AmDoar18Ani.ro este un blog colectiv ce îşi propune să informeze tinerii liceeni. Îi vom ţine la curent cu evenimente care mai de care mai interesante, ce îi vor ajuta să îşi petreacă într-un mod folositor timpul liber.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.