CONCURS: Eşti aşteptat la Balul Bobocilor Coşbuc & Lauder 2014

Şi în această toamnă susţinem iniţiativa liceelor Coşbuc şi Lauder şi te invităm să participi la una dintre cele mai aşteptate petreceri ale acestei perioade. Ştim că vrei să cunoşti bobocii şi să te împrieteneşti cu colegii de generaţie, aşa că îţi propunem să ieşi la o bere cu ei şi să te distrezi într-un stil ieşit din tipare.

Balul Bobocilor Coşbuc & Lauder 2014

Balul Bobocilor Coşbuc & Lauder 2014 are loc pe 30 noiembrie, tot în Clubul Bamboo, acolo unde atmosfera va fi una pe placul tuturor. Se vor pregăti surprize atât pentru rapperi, cât şi pentru hipsteri, după cum promit organizatorii, iar seara va culmina cu alegerea Miss şi Mister. Pentru a întreţine atmosfera, pe scenă vor urca Corina, Paraziţii şi Şuie Paparude.

Preţul unui bilet este de 35 de lei şi se pot procura de la următoarele persoane: Diana Slabu (0733.142.615), Daria Bădescu (0726.126.766), Theodor Mazilu (0748.880.847) şi Ioana Bogdana (0757.106.083).

Concurs: Ţi-am pregătit o invitaţie dublă la Balul Bobocilor Coşbuc & Lauder 2014

Dacă vrei să mergi la Balul Bobocilor George Coşbuc & Lauder 2014, convinge-ne că tu meriţi invitaţia dublă. Pentru a intra în concurs trebuie să ne povesteşti Cum vezi Balul Bobocilor ca pe o petrecere de neuitat.

Aşteptăm răspunsuri creative care să ne dovedească că îţi doreşti să participi la o petrecere de neratat. Vrem să vedem că ştii care este atmosfera unui Bal reuşit şi că tu trebuie neapărat să participi la Balul Bobocilor Coşbuc & Lauder 2014.

Condiţiile de participare sunt următoarele: Trebuie să îţi laşi date clare de contact (prenume, nume şi adresă de email), să răspunzi strict la întrebarea noastră, să nu laşi mai multe comentarii şi să ne scrii pâna vineri, 28 noiembrie, ora 23:30.

Câştigătorul va fi ales de către redactorii AmDoar18Ani.ro pe baza creativităţii cu care a abordat subiectul. Acesta va fi contactat prin email pe data de 29 noiembrie, iar după confirmare va fi afişat şi pe site. El va putea lua apoi legătura cu organizatorii şi va putea intra în posesia invitaţiei duble.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie comentariile care nu se încadrează în tema concursului, care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 25.November.2014

    Daniel Flore

    M-am nascut,am crescut si m-am hranit cu dorinta de a trai atmosfera unui bal.Din povestirile parintilor am aflat ca aceste evenimente erau ceva unic in viata lor.Dotesc sa intru in esenta,sa ii cunosc magia unui bal,farmecul sau,sa ma indemne sa visez,pluitind in atmosfera sa,sa nu conteze cat stau,sa uit sa mai ies,sa ma prinda mult atmosfera creata.Savurez cu placere orice moment a unui bal,ma imbogateste accesibil si inepuizabil

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.