CONCURS: Cinci invitaţii duble la WhoMadeWho

Fabrica Electrica îşi deschide vineri, 22 iunie, seria evenimentelor cu tematică underground.

Cu o primă reprezentaţie a celor de la WhoMadeWho, Kasper Bjorke, Search DiP şi Sid Le Rock, Fosta Fabrică de Frigidere se pregăteşte să găzduiască cele mai neconvenţionale concerte.

WhoMadeWho sunt un trio danez cunoscut pentru mixurile de muzică psihedelică tipică anilor ’60, cu muzica rock a anilor ’70 şi nebunia muzicii disco a anilor ’90.

Show-ul va continua cu DJ-ul şi producătorul danez Kasper Bjorke şi Search DiP, pentru ca apoi scena să îi rămână cunoscutului Sid Le Rock. Cel din urmă a fost remarcat pentru mixurile faimoase realizate pentru diferite trupe, printre care se numără Depeche Mode, sau Placebo.

Petrecerea va începe la ora 23:00 şi va avea loc la Fosta Fabrică de Frigidere (Str. Candiano Popescu 3A). Biletele costă 30 de lei, dacă sunt achiziţionate din timp, sau până în miezul nopţii, şi 35 de lei dacă sunt cumpărate la intrare după ora 00:00.


CONCURS

Dar, pentru că noi ne dorim să vă ajutăm să mergeţi la acest eveniment, vă oferim ocazia să câştigaţi cinci invitaţii duble la WhoMadeWho.

Scrie-ne într-un comentariu cât de importantă este o locaţie neconvenţională pentru desfăşurarea unui astfel de eveniment, iar cele mai creative şi mai convingătoare răspunsuri vor fi premiate vineri, ora 14:00 cu o invitaţie la eveniment.

Condiţii de participare: Trebuie să vă lăsaţi date clare de contact, să răspundeţi strict la întrebarea noastră, să nu lăsaţi mai multe comentarii şi să răspundeţi pâna vineri ora 13:30.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

12 Comentarii

 • Reply 20.June.2012

  Siu Laura

  locatia trebuie sa ia forma spectacolului si a spectatorilor. If you are Alice, then welcome to Wonderland!

 • Reply 21.June.2012

  Helga

  Bucureștiul, precum multe alte orașe care s-au extins în ultimii ani, este plin de fabrici, hale și uzine părăsite. În ideea că nimic nu dispare, totul se schimbă, singura șansă a acestor clădiri este să le transformăm în ceva mișto. Cine ar putea face asta dacă nu niște tineri înnebuniți de muzică, dornici să spargă tiparele?

 • Reply 21.June.2012

  Theo Anna

  Genul asta de muzica are nevoie de anumiti “stimuli” pentru a fi simtita asa cum trebuie; pana la urma, a pornit din underground. Un loc intunecat si racoros te induce mai mult in atmosfera decat pereti roz si candelabre imense din plastic.

 • Reply 21.June.2012

  Stegarescu Raluca

  Daca locatia este un loc original si misterioas, oamenii devin mult mai interesati si doritori

 • Reply 21.June.2012

  Bratulea Lorena

  Conteaza foarte mult pentru ca intr-o locatie neconventionala nu se pun etichete oamenilor din jur si tu esti liber sa simti muzica si sa te bucuri de oamenii din jurul tau.

 • Reply 22.June.2012

  Aurash

  Locatia trebuie sa fie “asortata” la trupele care sustin concertul , iar in cazul nostru , baietii WhoMadeWho sunt destul de “excentrici” si neconventionali tinand cont de muzica produsa si videoclipurile filmate . Eu cred ca intre locatia si artistii din aceasta seara s-a creat o compatibilitate aproape perfecta .

 • Reply 22.June.2012

  IonutM

  Din punctul meu de vedere o locatie neconventionala este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie avute in vedere. Cu cat ambientul este mai creativ, mai interactiv, neconventional cu atat evenimentul va atrage cat mai multi oameni. Noul, ingeniosul a atras intotdeauna atentia, a starnit curiozitatea. Iar daca ai ambientul, ai si un line-up fascinant, cred ca este mediul propice sa te afli in extaz.

 • Reply 22.June.2012

  cristian ruta

  locatia trebuie sa se potriveasca cu muzica si oamenii care vin la eveniment, astfel alegerea locatiei este esentiala pentru o atmosfera perfecta. pentru un astfel de eveniment o locatie neconventionala este alegerea potrivita pentru ca muzica si participantii nu fac parte din conventional.

 • Reply 22.June.2012

  Corina Niţescu

  Concursul a luat sfârşit, iar cei cinci câştigători sunt:

  Siu Laura, Helga, Bratulea Lorena, Aurash, IonutM.

  Felicitări câştigătorilor şi vă mai aşteptăm pe toţi la alte concursuri.

  • Reply 22.June.2012

   Aurash

   cum intram in posesia invitatiei ?

 • Reply 22.June.2012

  Bratulea Lorena

  Vom primi pe mail detaliile?

 • Reply 22.June.2012

  Corina Niţescu

  Toţi cei cinci câştigători au primit deja detaliile pe mail. :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.