CONCURS: Câştigă un skateboard cu AXN Spin

AXN Spin este în a treia săptămână de concurs. Pe 22 noiembrie se încheie ultima etapă de înscriere din aplicaţia Spin the Fun. Aşadar îţi recomandăm să participi şi tu pentru că sunt puse la bătaie 45 de skateboard-uri.

CONCURS: Câştigă un skateboard cu AXN Spin

Cum intri în concurs?

În aplicaţia de facebook vei găsi cinci fotografii ale serialelor prezente pe AXN Spin. Va trebui să alegi pentru fiecare în parte numele serialului căruia îi corespunde. Este de ajuns să ghiceşti trei din cinci răspunsuri şi să intri în tragerea la sorţi.

chestionar

Vineri, 22 noiembrie (ora 11:59) este ultima zi în care mai poţi intra în aplicaţia Spin the Fun pentru a te înscrie în concurs, aşadar grăbeşte-te. Detalii despre regulamentul concursului găseşti aici.

Dublează-ţi şansa de câştig. Şi noi punem la bătaie un skateboard!

Pentru că ne-am gândit să te ajutăm să îţi dublezi şansa de câştig, vom pune şi noi la bătaie un skateboard. Poţi participa atât la concursul Spin the Fun, cât şi la cel propus de noi. Dar, deşi şansele vor fi duble, poţi câştiga premiul doar într-un singur loc.

skateboard

Aşadar, să îţi spun ce trebuie să faci! Răspunde într-un comentariu la întrebarea “Ce seriale ai vrea să vezi pe AXN Spin?”. Comentraiul tău trebuie să conţină un răspuns clar, argumentat şi creativ. Atenţie, comentariul nu trebuie să conţină seriale care sunt deja propuse în grila de programe.

Condiţiile de participare sunt următoarele: Trebuie să îţi laşi date clare de contact (prenume, nume şi adresă de email), să răspunzi strict la întrebarea noastră, să nu laşi mai multe comentarii şi să ne scrii pâna duminică, 24 noiembrie, ora 23:30.

Câştigătorul va fi ales de către redactorii AmDoar18Ani.ro pe baza argumentelor înscrise în competiţie şi a creativităţii cu care s-a abordat subiectul. Acesta va fi contactat prin email pe data de 26 noiembrie, iar după confirmare va fi afişat şi pe site.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie comentariile care nu se încadrează în tema concursului, care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Te aşteptăm cât mai curând să te alături concursului Spin the Fun şi să îţi dublezi cu ajutorul nostru şansa de câştig pentru că şi noi dăm startul înscrierilor!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

1 Comentariu

  • Reply 20.November.2013

    Popa Elena Diana

    Bună seara! Aș dori ca în grila de programe AXN SPiN să fie integrat și serialul “The vampire diaries”.
    Deoarece stau la țară, semnalul de la internet nu este foarte bun. Trebuie să stau foarte mult până se încarcă clip-urile de pe YouTube sau orice alt site. Mi-ar fi mult mai ușor să fie difuzat la TV. Așa aș putea să învăț și limba engleză într-un mod mai relaxant. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.