CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la The Masterpiece 2013

În mai puțin de trei săptămâni, va avea loc unul dintre cele mai promițătoare spectacole ale anului din România: The Masterpiece! Mai precis, pe 23 martie începând cu ora 19:00, la Sala Palatului din București, vom asista la un adevărat tribut adus marilor compozitori ai muzicii de film.

CONCURS: Câştigă o inivaţie dublă la The Masterpiece 2013

Şi iată că am plăcerea să te anunţ că nu numai noi ne vom bucura de minutele în care muzica ne va înfrumuseţa seara, ci şi unul dintre voi, cititorii noştri. Avem pusă la dispoziţie o invitaţie dublă care poate fi câştigată prin concurs chiar de către tine. Vrem ca şi tu să poţi să iei parte la un concert extraordinar care va surprinde prin emoţie şi armonie.

Pentru că ştim cât de importantă este audiţia acestui concert pentru pasionaţii soundtrack-urilor de film, am decis să aflăm răspunsul la întrebarea “Cum îţi imaginezi că se transformă universul din jurul tău atunci când închizi ochii şi asculţi coloana sonoră a filmului preferat?”.

Detalii de participare pentru câştigarea unei invitaţii duble la The Masterpiece

Concursul se desfăşoară în perioada 6-10 martie, în urma căruia va fi desemnat un singur câştigător al unei invitaţii duble la The Masterpiece 2013.

Comentariile trebuie să conţină răspunsul la întrebarea prezentată mai sus, precum şi alegerea clară a unui titlu de film preferat. Concursul se bazează pe creativitatea participanţilor, iar câştigătorul va fi ales astfel de către echipa AmDoar18Ani.ro.

Condiţii de participare: Trebuie să îti laşi date clare de contact, să îţi afişezi numele complet (prenume+nume) şi să respecţi condiţiile prezentate mai sus. Competiţia se va încheia duminică, 10 martie, ora 20:00, iar câştigătorul va fi contactat a doua zi prin email.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie acele comentarii care nu se încadrează în tema concursului, acelea care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Mai multe detalii despre spectacolul de pe 23 martie în cadrul căruia spectatorii vor fi fermecați datorită îmbinării armonioase a muzicii de film cu lumini, lasere şi video poţi afla din articolul de aici.

Până duminică, îţi doresc creativitate maximă şi să ai parte de audiţii muzicale cât mai plăcute!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

9 Comentarii

 • 7.March.2013

  Sepici Gabriel

  Filmul meu preferat este Mr.Nobody si coloana sonora este minunata. Cand inchid ochii universul nu se transforma, dar se dezvaluie intr-o alta culoare, mai clar. Ca o revelatie, realizez ca sunt multe lucruri care nu le constientizez, nu le vad, nu le inteleg, si totul nu este ceea ce pare, este ceva mai mult!

 • 7.March.2013

  Mihaela Pasca

  Memoirs of a Geisha

  Iarba e moale,imi mangaie piciorul delicat. O adiere de vant mi se plimba jucausa prin par, ma infior. Si dintr-odata ma simt invaluita de un parfum suav,fragil, aproape imperceptibil. Deschid ochii, in fata mea are loc un ritual stravechi : Sakura. Ce creatie divina. Inaintez, fragezimea ierbii este inlocuita de mii de petale alb-trandafirii, de o culoare radianta. Ma misc incet, fiecare petala strivita sub picior imi aduce o tristete dulce in inima. Ridic privirea, sufletul meu e ametit de atata frumusete. Ploaia de petale imi inunda simturile, am impresia ca visez. Atunci imi las in jos privirea si ma inchin cu gratie slendidei reprezentatii artistice date de mama natura.

 • 7.March.2013

  Marian C.

  Nu am cuvinte asa de pompoase ca cele de mai sus, insa pe coloana sonora a filmului preferat ma transpun in universul prezentat din film si ma pun in locul personajului principal si incerc sa simt ce-mi transmite muzica.

 • 8.March.2013

  Coroi Marian

  Am revenit cu cateva modificari, pentru ca nu am respectat conditiile impuse mai sus, sper sa particip. Filmul preferat: Requiem for a dream. (Marian C.)

 • 8.March.2013

  Badea Andrei

  Numele meu este Badea Andrei-Catalin coloana mea sonora preferata este cea a filmului Tenacious D : The Pick of Destiny . Ca si raspuns la intrebarea concursului : Imi imaginez ca universul din jurul meu ,deodata, numai e doar al meu este al tuturor si totul este mult mai frumos si complet deplasat de realitate :)

 • 9.March.2013

  Mihalcescu Claudia

  Film: Gladiator (2000). M-au fermecat de mic copil filmele cu gladiatori, mai tarziu descoperind serialele pe aceasta tema si cartile ce povesteau viata romanilor. Aud coloana sonora a filmului Gladiator si ma simt puternica. Inchid ochii si sunt acolo. Nu, nu in arena, luptand ca un gladiator, ci intrand printre edili si emperatori, tinand un discurs despre viata si moarte, despre pedepse si iertare, despre civilizatie si barbari. Toate la un loc. Iar o arena intreaga ma asculta. Pentru ca sunt o femeie cu o sabie, o arma pe care nu o folosesc. Ma ajut de cuvinte si nu de taisul sabiei, iar asta ii farmeca. O femeie cu parul lung indrazneste sa le dea lectii conducatorilor romanilor.

 • 10.March.2013

  Cristina Constantin

  Dincolo de paradigma unui singur film preferat, am fost crescuta in spiritul cinefiliei, inconjurata de sute de filme pe care le-am iubit, cu personaje in care mi-am gasit modele, povesti care m-au schimbat si in care am trait si eu rand pe rand, fiind intai inocenta Amelie din “Le fabuleux destin d’Amelie Poulain”, apoi misterioasa, inteligenta si complicata Isabelle din “The Dreamers”. Cu toate acestea, primul film care imi vine in minte este intotdeauna “The Lord of the Rings”. L-am admirat pe J.R.R Tolkien din copilarie, filmele au fost magistrale, iar coloana sonora, primul lucru pe care il ascult dimineata, ceea ce ma ajuta sa invat, sa lucrez, sa adorm, imi aminteste in fiecare zi de geniul scriitorului, povestea desavarsita transpusa cu asemenea maiestrie intr-o pelicula. Atunci cand ascult coloana sonora a trilogiei “The Lord of the Rings” sunt Gandalf, Elrond, Arwen, sunt Fratia Inelului, sunt umana, magica, nemuritoare, neinfricata, cu aceeasi intensitate emotionala aproape dureroasa a personajelor.

 • 10.March.2013

  Corina Niţescu

  Concursul nostru a luat sfârşit. Vom citi toate comentariile, iar redactorii AmDoar18Ani.ro vor vota preferaţii şi astfel vom alege cel mai creativ răspuns.

  În curând vom afişa marele câştigător al invitaţiei duble la The Masterpiece 2013.

  Vă mulţumim tuturor pentru participare şi vă mai aşteptăm pe site!

 • 11.March.2013

  Corina Niţescu

  După ce am citit împreuncă cu Mihai Cosmin comentariile voastre nu am putut decât să ne bucurăm că există oameni care sunt creativi şi care iubesc muzica de film.

  Aşadar, topul celor mai creative comentarii lăsate de voi este:

  • Claudia Mihălcescu cu 11 puncte din 12
  • Mihaela Paşca cu 10 puncte din 12
  • Cristina Constantin cu 9 puncte din 12

  Fără să mai pierdem vremea, anunţam cu plăcere că va beneficia de invitaţia dublă la The Masterpiece 2013… Claudia Mihălcescu.

  Vă mulţumim încă o dată pentru participare şi pentru că încă mai iubiţi muzica de film.