CONCURS: Accesoriu indispenabil pentru petrecerile de vară

A venit vremea petrecerilor de vară! Acum că s-au terminat examenele, sesiunile, mai sunt puţine zile în care se fac admiteri pentru facultate, aşa că a venit momentul să ne pregătim pentru cele mai aşteptate petreceri ale anului!

CONCURS: Accesoriu indispenabil pentru petreceri de vară

Şi, pentru că ştim cu câtă nerăbdare este întâmpinată această perioadă, ne-am gândit să punem la bătaie un accesoriu indispensabil pentru o petrecere reuşită: Shot-ul care se învârte.

Ce este Shot-ul care se învârte? Un pahar de shot pe suport circular cu săgeată, care poate fi învârtit şi care poate fi folosit la petreceri în locul binecunoscutului joc “Învârte sticla”.

Dacă vrei să îţi impresionezi prietenii cu un astfel de Shot care se învârte, participă la concurs şi convinge-ne că eşti cel care îşi doreşte cel mai mult acest accesoriu pentru petrecere.

Concurs: Câştigă un Shot care se învârte – accesoriu perfect pentru petreceri de vară

Pentru a intra în concurs trebuie să ne descrii o petrecere la care ai participat și să ne spui cum s-ar fi îmbunătățit atmosfera dacă ați fi avut un Shot care se învârte.

CONCURS: Accesoriu indispenabil pentru petreceri de vară

Atât creativitatea, cât şi o povestea haioasă, te pot ajuta să câştigi premiul propus de noi. Vrem să râdem când citim comentariul tău, dar şi să vedem cât de util ţi-ar fi un astfel de shot pe viitor. Trebuie să ne poţi convinge că tu eşti cel care are cea mai mare nevoie de acest accesoriu pentru o petrecere reuşită.

Condiţiile de participare sunt următoarele: Trebuie să îţi laşi date clare de contact (prenume, nume şi adresă de email), să răspunzi strict la întrebarea noastră, să nu laşi mai multe comentarii (verificăm IP-urile) şi să ne scrii pâna duminică, 27 iulie, ora 23:30.

Câştigătorul va fi ales de către redactorii AmDoar18Ani.ro şi reprezentanţii Mindblower.ro pe baza creativităţii, a prezentării utilităţii unui shot care se învârte, precum şi a comicului cu care este abordat subiectul. Acesta va fi contactat prin email pe data de 28 iulie, iar după confirmare va fi afişat şi pe site.

Ne rezervăm dreptul de a nu păstra în competiţie comentariile care nu se încadrează în tema concursului, care sunt postate după data de încheiere a înscrierii, precum şi cele care nu au datele de contact valide.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

 • 26.July.2014

  Andrei Ardeleanu

  Am avut o petrecere unde in locul unui pahar clasic de shot am folosit un pahar de plastic. Sigur, nimic amuzant pana aici. Doar ca toti eram putin cam beti, unii mai putin, altii putin mai rau, si-am zis sa facem dintr-un pahar normal, de 200 de ml, sau cat are, unul special pentru shot-uri. Cu tigara. Ce s-a intamplat mai departe? Pai prietenul care a rezolvat paharul s-a ars in ultimul hal, caci era in ultimul hal de beat si nu si-a dat seama exact ce se intampla. Sigur, nu simtea nimic din motiv de anestezie, dar a doua zi de dimineata cine plangea, la proriu, si injura, si isi blestema zilele?

 • 26.July.2014

  Bogdan

  Știți petrecerile anunțate ca fiind “a secolului”, iar odată ajunși nu se întâmplă nimic? Ei bine, iată-mă alături de 5 prieteni în mijlocul unui club închiriat, pregătit să primească vreo 150 de oameni din care au ajuns vreo 30. Deci un loc gol, muzica la volum de vorbă, iar spor la consumație ce tinde spre 0.

  Ce înveselește cel mai repede petrecăreții? Shots! Shots! Shots! Ce-i lasă cu dileme? Shotul extra făcut de barman. Cine îl bea? Cine are norocul să-l primească? Cine se bagă în lupta pentru acel extrashot? Grea decizie și mai grea soluție. Dar în lipsă de ocupație și prag de plictiseală, petrecărețu-i inventiv. Se cere colectiv metoda paiului. Cine-l trage pe ăla scurt, câștigă. Păcat că în mănunchiul de paie alese, niciunul nu-i mai scurt. Să vezi distracție. Altă soluție? Mai comandăm câte un rând pentru fiecare (cu extra în același număr), iar la final fiecare își consumă mândria.

  Hilarul, la final. După 6 shoturi în 10 minute, râsete și alte drinkuri pe lângă, iată gașca de 6 cum se distrează la petrecere. Păcat că doar noi 6 am fost pe fază. Niciodată nu e distractiv să fii treaz într-un grup de oameni beți, dar pe cuvânt că nici amețit serios nu-i bine într-un grup de oameni treji. Nu văzusem până atunci 48 de ochi ațintiți asupra a șase nebuni care trăiau în lumea lor de shoturi extra.

  Nu că n-ar fi fost distractiv și așa, dar poate că dacă se găsea o soluție pentru primul shot extra (ce bine pică aici rotitorul), durerea de cap de a doua zi ar fi fost mai suportabilă. Și poate nici poveștile de vitejie aflate după ce-a trecut durerea, n-ar fi fost atât de prost colorate.

  • 28.July.2014

   Corina Niţescu

   Felicitări, Bogdan, tu eşti cel care ne-a impresionat cu povestea descrisă.

   Premiul va ajunge la tine în cursul zilei de mâine.