Concert Aylin Cadîr and The Lucky Charms în Jazz Book

Aseară, în Jazz Book, un local intim care a contribuit la atmosfera serii, am văzut-o pe Aylin Cadîr într-o altă lumină. Fiind obişnuită de mică cu ea în postura de actriţă, a fost o noutate şi o încântare să o aud cântând, mai ales un gen aşa de greu. Aceasta fusese cunoscută până de curând mai ales pentru rolul din serialul românesc “Cu un pas înainte”.

Concert Aylin Cadîr and The Lucky Charms în Jazz Book

Aylin lucrează acum cu spor la noul său proiect, împreună cu băieţii de la The Lucky Charms. Vocea ei se combină perfect cu ritmurile date de instrumentele băieţilor. Melodii dansante, mai vesele, mai triste, în limba română, sau în limba ei maternă (turca), în engleză sau franceză, au reuşit să formeze cadrul perfect unei seri plăcute de jazz. Mi-ar plăcea să o ascult în fiecare week-end, relaxându-mă după o săptămână grea.

Mici glume făcute de aceasta între melodii au destins atmosfera, declarând chiar ea, că se simte ca între prieteni, semn că şi cântăreaţa a avut parte de o seară reuşită.

Aylin, împreună cu Carla Szabo, au lucrat la nişte broşe, în ediţie limitată, care să marcheze primul ei album, numit “Cloud” şi care să fie împărţite doamnelor, la concertele sale. Broşele au un design simplu, curat, dar de efect, acestea fiind în forma unui nor, de culoare albă, pe care sunt scrise diferite versuri din melodiile de pe acest album. Pe broşa mea scrie “It’s simple as A B C, and 1 2 3, It’s chemistry baby you and me – Cloud”, care sunt versurile din refrenul melodiei: Chemistry.

Concert Aylin Cadîr and The Lucky Charms în Jazz Book

Melodia care poartă acelaşi nume cu albumul este, şi ea, superbă. Deşi jazz-ul este un stil greu, melodiile ei rămân în cap, rimturile făcându-te să te simţi ca la o petrecere vintage.

Un alt videoclip filmat în Vama Veche este la melodia “Kiss”, care este o melodie făcută în colaborare cu Alexandru Burcea, pe care îl puteţi ştii din trupa Mandinga.

A fost seară plăcută, pe care aş repeta-o oricând!

Vă invit să o urmăriţi pe Aylin pentru că sunt singură că urmează o perioadă tare frumoasă pentru ea.

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.