Comedy Short Film Festival (2-8 Martie)

În acest an începem primăvara zâmbind deoarece în prima săptămână din luna martie suntem așteptați la Plaza România pentru a urmări Comedy Short Film Festival. Intrarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii promit că scurtmetrajele de comedie ce au fost incluse în program ne vor încânta.

Comedy Short Film Festival - 2-8 Martie

Festivalul este împărțit în patru secțiuni:

  • Competiția Oficială de Scurtmetraje
  • Competiția de Scurtmetraje a Studenților
  • Competiția de Scurtmetraje de Animație
  • Scurtmetraje de Comedie în afara Competiției

Fiecare dintre aceste secțiuni va beneficia de propriul juriu. La Competiția Oficială actrița Ana Ularu, regizorul Hanno Hoeffer și Antoine Bagnaninchi, directorul Independența Film, vor avea sarcina de a alege marele câștigător al festivalului Comedy Short Film Festival.

Juriul competiției filmelor de animație va fi alcătuit din regizoarea Anca Damian, regizorul Anton Groves și actorul Adrian Văncică, iar câștigătorul trofeului Competiție de Scurtmetraje pentru studenți va fi desemnat de actorul Bogdan Dumitrache, profesorul Laurențiu Damian și regizorul Tom Wilson.

Programul pentru Comedy Short Film Festival, care va avea loc în perioada 2-8 martie 2015 la Movieplex Plaza România, poate fi consultat mai jos.

Comedy Short Film Festival - 2-8 Martie

Iar dacă doriți mai multe informații despre eveniment puteți accesa pagina oficială a acestuia. O primăvară frumoasă și plină de zâmbete!

Distribuie:

Mihai Cosmin

Am început să scriu din curiozitate, iar această curiozitate s-a transformat rapid într-o obişnuinţă. Acum obişnuinţa a devenit o pasiune și mi-am propus să mă bucur cât mai mult timp de ea.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.