CJI te invită la şcoala de vară pentru liceeni

CJI te invită la şcoala de vară pentru liceeni CJI este o “organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care acţionează pentru profesionalizarea presei prin păstrarea standardelor jurnalistice şi prin dezvoltarea unui mediu echilibrat, onest şi responsabil în mass-media”.

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează o şcoală de vară pentru liceenii interesaţi de jurnalism, în perioada 25-30 iulie la sediul din Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta, nr. 32, et. 1, sector 5.

Programul se adresează tinerilor atraşi de jurnalismul audiovizual, care activează sau nu în cadrul unor publicaţii şcolare, şi îşi propune să îi înveţe cum se realizează un material vizual, care sunt tehnicile de editare, cum se identifică un subiect, cum se face documentarea şi, mai ales, ce înseamnă munca de teren.

Programul mai include vizite în redacţii şi întâlniri cu jurnalişti. Materialele realizate de participanţi vor fi accesibile pe un site ce reuneşte producţiile jurnalistice realizate de elevi în cadrul proiectelor derulate de CJI.

Acest program intensiv va fi susţinut de Constantin Trofin, jurnalist de televiziune, cadru didactic la Universitatea Babeş-Bolyai şi trainer al Centrului pentru Jurnalism Independent. Cursurile se vor desfăşura de luni până vineri, între orele 10.00-17.00, cu o pauză de prânz. Sâmbătă programul se va încheia la 14.00.

Taxa de participare este de 150 de ron. Suma acoperă masa de prânz şi materialele de curs.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi un CV şi o scrisoare de intenţie în care să arătaţi de ce vreţi să participaţi la acest curs. Înscrierile se primesc până la 20 iulie la email: mihaela@cji.ro sau fax: 021 311 13 78, persoană de contact Mihaela Danga, tel: 021 311 1375.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.