Cineva doarme la mine în pat în Club Fabrica – Lansare album Chester

Sâmbătă, 26 mai 2012, la ora 22:00 a fost lansarea albumului celor de la Chester – „Cineva doarme la mine în pat”. Albumul cuprinde melodii ca „1+1”, „Eu stau la 667” și „Hai la tine acasă”, care au fost de asemenea cântate la concert.

În deschiderea celor de la Chester au cântat băieții de la Backstage Hero și Breathelast.

Biletul a costat 15 lei, iar daca te aflai printre primii 50 intrați primeai și albumul lor gratis. La intrare se mai găseau tricouri și maieuri inscripționate.

Atât trupele din deschidere, cât și cei de la Chester au știut cum să facă atmosferă. Am fost bine încălziți de cei de la Backstage Hero, urmați de cei de la Breathelast, care au dat startul nebuniei și pogo-ului din primele rânduri. Cei de la Chester au ridicat toată sala în picioare, făcându-mă chiar și pe mine să fac un „mic” headbang pe melodiile lor. :D

Atât locația, cât și oamenii au fost foarte ok. M-au impresionat foarte mult cei de la Chester prin faptul că erau simpli, dar atât de buni la ceea ce fac. Nu tu fițe, nu tu arfe, cum vezi mai nou la orice trupă care are un concert pe an la care vin doar rudele – asta dacă și alea vin… Muzică bună, mai bună decât cea cu care ne prezentăm la Eurovision, sincer. Mi-e rușine că promovăm muzică gen Mandinga prin alte țări în loc să promovăm trupe ca cele de sâmbătă.

Chiar am rămas puțin marcată de întrebarea unei cunoscute: “Auzi, da’ tu de ce te duci să asculți zgomote de-alea în club? De ce nu stai acasă să te uiți la Eurovision?” Uite de ce: pentru că pe muzica noastră de la Eurovision nu poți da din cap, nu poți simți că trăiești, să nu mai zic de versuri… Cea de la Eurovision e muzica strict de lift („elevator music”) care mai mult de succesul de 15 minute nu se bucură.

În schimb eu mă bucur că am reușit să-mi petrec seara de sâmbătă într-un mod atât de plăcut. Mai pe scurt, acum vă invit să ascultați noul album al celor de la Chester, dar să nu uităm și de băieții de la BSH și cei de la Breathelast, care s-au descurcat minunat.

Foto: Alexandra Proca

Distribuie:

Alice Mircescu

Pasiunea scrisului am avut-o de mică. Mi-a plăcut să experimentez cât mai multe domenii şi să pot scrie orice tip de text. Prin scris mă eliberez, vocea mea se face auzită şi prin articolele mele pot ajuta pe cineva aflat într-un impas al vieţii.

2 Comentarii

 • Reply 29.May.2012

  ale.

  Bai..e Proca , nu Poca. :D

  • Reply 29.May.2012

   Corina Niţescu

   Am corectat. Scuze, dar e watermark-ul atât de mic, încât n-am vazut “r”-ul. :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.