Cinema-Edu de vacanţă urcă pe terasa Promenada

Pe 7 iulie, Cinema-Edu de vacanţă ne invită pe terasa de la etajul al doilea al mall-ului Promenada pentru a ne bucura împreună de o seară de vară în compania unor filme de calitate.

Cinema-Edu de vacanţă urcă pe terasa Promenada

Filmele Cinema-Edu, care ajung la Promenada, nu sunt dedicate numai liceenilor, ci și publicului larg. Intrarea este gratuită, iar în meniu sunt incluse două filme must-see: Inside Llewyn Davis și Starbuck.

Primul film, Inside Llewyn Davis ( în regia lui Ethan&Joel Coen), va începe de la ora 21:00 şi reprezintă o peliculă cu și despre muzică. Povestea este concentrată pe viaţa lui Llewyn Davis, care se află mereu pe nisipuri mişcătoare. Singur, cu bani puţini, fără un domiciliu stabil, el merge din loc în loc în căutarea succesului. Alături de Oscar Isaac, o să îi întâlnim și pe Carey Mulligan, Justin Timberlake și Garrett Hedlund.

Începând cu ora 23:00 vom putea savura o porție de râs, garantată de comedia canadiană Starbuck, în regia lui Ken Scott. Oare cum poate reacționa un bărbat când află că are 533 de copiii? Nu mai este necesară nicio descriere fiindcă răspunsul o să îl aflați la fața locului. Filmul vorbește de la sine.

Cinema-Edu este proiectul Asociației Culturale Maconodo şi constă într-un program gratuit de educație cinematografică, dedicat liceenilor.

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

3 Comentarii

 • Reply 5.July.2014

  Paul T.

  As avea o intrebare, daca se poate. Personal imi place aceasta initiativa, dar as dori sa stiu daca Cinema-Edu “se va plimba” prin mai multe orase ale tarii, cumva? Din pacate nu sunt din Bucuresti si nu pot participa, insa mi-as dori. Va multumesc! :)

  • Reply 5.July.2014

   Corina Niţescu

   Paul, în acest an, proiectul Cinema-Edu a vizat 80 de licee din 14 oraşe ale României. Din informaţiile mele, localităţile care au găzduit de-a lungul timpului proiectul despre care vorbim sunt: Ardud, Bucureşti, Brăila, Braşov, Caracal, Cluj, Constanţa, Corabia, Craiova, Deda, Drobeta-Turnu Severin, Focşani, Giurgiu, Horezu, Iaşi, Moinești, Moreni, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Slobozia, Timişoara şi Zărneşti.

   Mai multe informaţii poţi găsi şi pe site-ul Cinema-Edu.

  • Reply 7.July.2014

   Cinema-Edu

   Bună, Paul,

   Dacă orașul tău nu se regsește pe listă, numește-l și la anul poate îți facem o vizită cu mare drag. Intră pe site-ul Cinema-Edu și la secțiunea contact o să găsești adresa noastră- în cazul în care vrei să afli mai multe despre noi, așa cum ți-a sugerat și Corina.
   Ne bucurăm foarte mult să observăm că mai sunt elevi care sunt cu adevărat interesați de Cinema-Edu, în special de mediul cinematografiei.
   :)

   @ Corina, îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.