Chiar tu ne poţi ajuta să schimbăm design-ul

A venit momentul în care noi, echipa AmDoar18Ani.ro, îţi cerem ajutorul. Ne aflăm la o răscruce de drumuri. Suntem pe cale să ne schimbăm design-ul site-ului şi avem nevoie de sprijin.

d3

Lucrăm de mai bine de doi ani într-o formulă care aduce conţinut de calitate. Încercăm să recomandăm cele mai bune filme, cele mai interesante cărţi şi cele mai aşteptate evenimente. Suntem de părere că este importantă calitatea conţinutului, nu cantitatea pe care o putem oferi.

Scriem cu pasiune, lucrăm din plăcere, iar în urma articolelor noastre nu beneficiem de recompense financiare. Deşi ne-am dori să putem face schimbări multe în ceea ce priveşte atât partea vizuală a site-ului, cât şi introducerea unor categorii noi, lipsa unor fonduri ne împiedică să facem cele mai multe modificări.

Totuşi, la o anumită perioadă de timp este bine să venim şi cu ceva nou. Încercăm să ne adaptăm mereu categoriile şi temele pe care le abordăm în cadrul AmDoar18Ani.ro. Iar acum a venit momentul să ne schimbăm şi design-ul. Dorim să facem acest lucru pentru a împrospăta, pentru început, partea vizuală a site-ului.

Şi, pentru a putea schimba design-ul site-ului, avem nevoie de 40 de dolari. Ne dorim să cumpărăm una dintre temele de mai jos, iar tu poţi fi cel care ne ajută să o alegem pe cea mai potrivită.

Cum poţi face asta? Chiar tu ne poţi ajuta!

Dacă ne ajuţi orin donarea unei sume mici din banii necesari achiziţionării temei de WordPress, ai posibilitatea de a alege una dintre temele următoare:

quickly

Varianta A – Quickly

speak

Varianta B – Speak

Prin simpla donaţie pe care ne-o oferi, ai posibilitatea de a vota design-ul pe care îl crezi mai potrivit pentru site-ul nostru.

Atunci când se va strânge suma de bani necesară achiziţionării temei de WordPress, vom număra voturile şi vom cumpăra tema aleasă de voi.

Donaţiile sunt primite cu ajutorul PayPal, prin intermediul butonului de mai jos.

Vă mulţumim tuturor pentru sprijin şi ne dorim să revenim cât mai curând cu un design nou!

Distribuie:

Corina Niţescu

Perioada în care trăim nu ne mai ajută să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Tocmai de aceea evenimentele, cărţile şi filmele pe care le recomand sunt câteva dintre micile bucurii care mă ajută pe mine, şi sper să te ajute şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi.

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.