Chef de ştiinţă cu ocazia relansării revistei “Ştiinţă & Tehnică”!

Chef de Ştiinţă - cel mai hi-tech party!Aveţi chef de ştiinţă? Dacă nu, relansarea revistei “Ştiinţă & Tehnică” organizează un chef de ştiinţă în Bucureşti chiar săptămâna asta!

Chef de Ştiinţă are loc pe 31 martie 2011, joi, de la ora 20:00, în clubul Fabrica (vezi hartă).

Tot ce trebuie să faci ca să ajungi la party-ul viitorului este să răspunzi la mini-chestionarul de aici. Dacă răspunzi corect şi dovedeşti că ai chef de ştiinţă, eşti invitat în viitor alături de încă o persoană ce ţi-e ţie dragă!

Iar acolo… acolo vei găsi roboţi, proiecţii interactive, lasere, revista Pisica Pătrată, The Grafik Show şi multe alte surprize smulse din viitor. Printre care o să ai şi ocazia să ajungi în Oraşul Ştiinţei din Paris.

Chef de ştiinţă cu ocazia relansării revistei Revista “Ştiinţă & Tehnică” este probabil printre singurele reviste care merită cumpărate de la chioşcul de ziare începând cu data de 4 aprilie. Se autointitulează “Revista care produce viitor pentru toţi cei dornici şi pregătiţi să-l primească mai devreme” şi promite să stimuleze în egală măsură inteligenţa şi imaginaţia.

Şi de parcă n-ar fi de ajuns, apare lunar în 120 de pagini color şi povesteşte despre gadgeturi noi, science entertainment, tot felul de descoperiri ştiinţifice şi tehnologii de ultimă generaţie.

Din păcate accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Distribuie:

Spune-ne părerea ta

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.