Cam ce se intampla de summitul NATO

Cu ocazia faptului ca azi am avut de mers prin Bucuresti, m-am gandit sa scot si aparatul sa fac si cateva poze. Desigur ca a trebuit sa trec si prin zona cu coloana oficiala de Tufis, NATO, numita si zona 0 (Zero).


In afara faptului ca s-a circulat superb pe stradutele cele mai nelocuite din Bucuresti, undeva unde pe toate casele se regasea o placuta rosie, rotunda: “Grad de risc seismic I”, pot spune ca creierii mi-au fost ciuruiti de sunetele zecilor de elicoptere ce survolau capitala de parca eram in New York.

De observat probabil ca a observat orice bucurestean ca… la absolut orice intersectie se prezinta intre 3 si 6 politisti, din care 2 au veste de un galben fluorescent ne mai intalnit. Rolul lor: “fluidizarea traficului automobil”.

Cand te apropii de pasajul de la Universitate (care de fapt este un maldar de fiare cu 3 becuri in tavan), incepi sa observi un numar mare de robocopi (de la Robocop!). Odata ajuns la pasaj esti intampinat de jandarmi: “Nu aveti voie sa stationati!”, “Pai nu stationez domnu’, imi astept prietena!”, “Ce nu intelegeti ca nu aveti voie sa stationati?” etc. De stationezi, probabil ca vine si te ia cu macaraua… ca la bataie sper ca nu te ia. Rolul robocopilor: “fluidizarea traficului de carne vie”.

Sa nu mai spun ca tot centrul capitalei arata de parca… n-am mai iesit din casa de vreo 6 luni. FLORI, IARBA, GARDURI VOPSITE… incredibil, va spun!

Va sugerez sa luati in vizor un jandarm si sa numarati de cate ori casca la 10 minute.

Summit fericit in continuare!

Distribuie:

4 Comentarii

 • Reply 3.April.2008

  Liviu

  Si eu am scris pe blog prin ce am trecut ieri legat de summit… se pare ca am avut parte de ceva mai multa actiune decat tine:D

 • Reply 3.April.2008

  Biggie

  in ultimele 3 zile am fost in fiecare zi la romana si de fiecare data am vazut cate un grup de aproximativ 20 de jandarmi care patruleaza si cate un agent pus la colt de strada ca sa afli cum poti sa ajungi pe nu stiu unde, dar din pacate acesti agenti sunt pusi degeaba pentru ca stiu poate chiar mai putine lucruri decat sti tu. Si in legatura cu faza cu stationatul: ba da sunt in stare sa te ia la bataie ca cica daca in urma avertismentelor nu ai vrut sa te misti pot sa te bata :))
  P.S.: imi place treaba care o faci…tine-o tot asa :D

Lasă un răspuns

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale.
Îţi mulţumim pentru înţelegere.