09.Nov.2008 / Uncategorized / 7,209 vizualizări /

Cadouri la 18 ani

Se aproprie cu paşi repezi ziulica în care am reusit să ies (la propriu) din mama mea dragă. Nu-i un eveniment de trecut cu vederea pentru că este a 18-a oară când se aproprie această ziulică in viaţa mea. Deci fac 18 anisori… o vârstă considerată importantă în societatea de azi.

O să deţin noi puteri supra-naturale prin care îmi voi putea exercita dreptul de a vota sau de a consuma alcool în locurile publice fără să pese nimanui. Mama m-a informat ce urmează să-mi dăruiască de ziua mea… Nu o să va zic ce, nu că v-ar păsa, dar eu nu vreau să “primesc” de la părinţii mei acel ceva la care s-a gândit ea.

De ce? Pentru ca după părerea mea nu reprezintă mai nimic acel cadou. I-am zis părerea mea şi atunci m-a întrebat ce mi-aş dori.

Şi întreb deci… Sau de fapt chiar vă rog să-mi ziceţi… voi ce vreţi să primiţi de la părinţii vostri în ziua în care împliniţi minunata vârsta de 18 ani… sau ce aţi primit în cazul în care aţi împlinit deja această vârstă? Ascult.


13 Răspunsuri la “Cadouri la 18 ani”

 1. vietnam says:

  Foarte sec si far ainspiratie… mi-a dat bani…

 2. Ariel says:

  Bine, prin bani poti intelege mii de euro sau cateva sute de mii. Ti-a dat bani sa-ti faci majoratul poate… sau doar ca sa te imbeti singur din 3 beri. lol

 3. Elfa says:

  Cadou de 18 ani + terminat BAC cu bine + intrat la facultatea mea mult iubita (ce sa fac, daca au fost cam in aceeasi perioada)… bilet de avion pt Argentina! :D

 4. Ariel says:

  @Elfa – Nu, nu, nu, zi-mi care a fost “Cadoul de 18 ani” :D

 5. Pitic says:

  Mai Arielule, eu cred ca tu de fapt vrei sugestii pentru noi de cadouri pentru tine, ca tot vine ziua ta :D

 6. Ariel says:

  Ti se pare, serios! :D

 7. Ioana says:

  un aparat foto si petrecerea de majorat…

 8. copila`dilie says:

  aahh…cadoul meu d 18 ani….poi tinand cont k am frati…o suma de bani bunicik din partea lor…hainutse ..sh petreceerrea intr`un club…km atat…restul e pt anul urmator..:P:P
  p

 9. Tony says:

  Am primit un ceas D&G petrecerea + un minunat joc de artificii … si urmeaza sa imi faca firma :X PS ei au deja 1 :X

 10. spike'''is's so high.0_o says:

  mie mia facut un rahat mare de ziua mea de 18 ani:))=)):))..cica lasa sa fii sanatos..in plm..ma doar in pla..si va fut pa voi astia cu bani ba ratatzilor..sa vad c o sa facetzi cand o sa va paraseasca parintzii si nu o sa va mai dea bani..daca voi atzi muri eu ar trebui sa mor de mai multe ori:)

 11. MademoiselleL says:

  deci chiar nu stiu.
  ai mei tot ma intreaba si parca nu am nevoie de nimic.
  da’ti’mi si mie ceva idei….
  laptop am, camera am…. masina urmeaza s’o primesc cand iau carnetu…
  eu sper sa intru la facultate si cam atat
  dar ai mei chiar vor sa’mi ofere ceva si nu stiu!

  help PLEASE!

 12. cata says:

  pai de exemplu eu am primit o petrecere de 18 ani , un iphone 3g , atunci aparuse, o masina , tocmai imi luasem permisul, 2000 euro(din partea matusilor unchilor bunicilor verisorilor si a parintilor , totusi nu este mult dar au fost cei mai multi bani primiti de mine vreodata:)) ) , o excursie prin europa , apoi bani de marea neagra , cadouri de la invitati tot fellu de bratari si minuni de genu , parfumuri pt 3 ani:))) si akma mai am 2 si nu exagerez, si cam atat, a fost cea mai imbelsugata zi de nastere trebuie sa recunosc , care am avut-o vreodata:P a da si sistem audio si un laptop dar acestea doua s-au intamplat cu vreo 2-3 sapt inainte:P

 13. maria says:

  mama ce mai cadouri fratilor!!:O
  eu ma rog sa ma lase sa ies cu prietenii in oras cand fac 18 ani si voi cu bani,leptopri,petrecere,strainatate ce viata nene:))

Lasă-ne un comentariu.

Atenţie! Noi suntem prieteni cu limba română şi nu mai acceptăm comentarii care nu respectă regulile de bun simţ ale gramaticii limbii noastre oficiale. Îţi mulţumim pentru înţelegere.